YouSave.dk er stedet for dig, der er på udkig efter en færdigmonteret gruppetavle eller en Fuga stikkontakt

YouSave.dk er en webshop, der beskæftiger sig med el-artikler af forskellig art. Forskellige el-artikler har meget med din dagligdag at gøre, uden at du måske tænker alt for meget over det. Derfor gør YouSave.dk det både nemt og billigt for dig at vælge og få fat på stikkontakter eller gruppetavler af exceptionel kvalitet.

Vælg en sikker færdigmonteret gruppetavle

En færdigmonteret gruppetavle er din hjems vigtigste værktøj, når det gælder elektricitet. På www.yousave.dk forhandles derfor flere versioner af en færdigmonteret gruppetavle, sådan at dit hjem eller din arbejdsplads kan oplyses problemfrit. Tavlerne er færdigbyggede og monterede, sådan at du bare behøver at sætte dem op, hvor det er nødvendigt. De kommer med sorte og blå 90 graders ledninger, der er fremstillet i afdækninger fra Lauritz Knudsen og komponenter, der typisk er fra Schneider Electric. En færdigmonteret gruppetavle fra YouSave.dk er desuden altid samlet af elektrikere og andre fagfolk med el-uddannelse, sådan at du sikres et produkt i bedste kvalitet. Har du meget specifikke behov, der ikke dækkes af de færdigmonteret gruppetavler i hvid eller grå, kan du desuden bestille en specialbygget gruppe tavle, der sammensættes sådan, at den passer dit byggeprojekt til punkt og prikke.

Find din nye Fuga stikkontakt på yousave.dk

Dit hjems næstbedste el artikel må være en stikkontakt. Hos YouSave.dk forhandles et utal af kvalitetsprodukter fra den anerkendte producent Lauritz Knudsen, hvilket naturligvis også omfatter en stikkontakt. Køb for eksempel en Fuga Stikkontakt og forvent tårnhøj kvalitet, klassisk design samt utrolig driftssikkerhed. LK Fuga serien har nemlig ikke erhvervet sig et ry som en af de bedste stikkontakter på markedet uden grund. Det tidløse design falder godt ind i de fleste hjem, uanset om det er en ny, moderne bolig eller en ældre bygning med al sin charme. Samtidigt er kvaliteten af en Fuga stikkontakt et varemærke for mærket Lauritz Knudsen. De er nemlig ikke bare enkle at bruge, men også utroligt holdbare. Investerer du i Fuga Stikkontakter, vil der nemlig gå mange år før du behøver at tænke på nye igen. De både flotte og vellavede stikkontakter fra Fuga serien kommer ligeledes i flere forskellige varianter. Vælg derfor mellem Fuga stikkontakter med USB-udledning, almindelige jordstik eller en kombination af de to på www.yousave.dk.

På www.yousave.dk finder du detaljeret information om både gruppetavler og stikkontakter. Står du alligevel tilbage med spørgsmål vedrørende et specifikt produkt eller webshoppen og det store udvalg generelt, så kan YouSave.dk kontaktes nemt på både mail eller telefon!