Woocommerce gør det nemt at oprette og administrere variable produkter

Hvis du driver en woocommerce webshop, er der gode chancer for, at du på et tidspunkt vil tilbyde variable produkter. Heldigvis gør woocommerce det nemt at oprette og administrere variable produkter. I denne guide viser de dig, hvordan du opretter og administrerer dine variable produkter i woocommerce. Det er nemt at oprette et nyt produkt i woocommerce. Du skal blot gå til siden “Produkter” og klikke på “Tilføj nyt”. Derfra kan du indtaste alle relevante oplysninger om dit produkt, herunder pris, beskrivelse, billeder og meget mere. Når du opretter et nyt produkt, vil du se en mulighed for at “aktivere produktvariationer”. Det er det, du skal gøre for at oprette et variabelt produkt. Besøg hjemmesiden og Se mere her.

Et variabelt produkt er en vare der fås i forskellige farver størrelser eller variationer

Et variabelt produkt er en vare, der fås i forskellige farver, størrelser eller variationer. Det kan være en fordel for virksomheder, da det betyder, at de ikke behøver at fremstille det samme produkt flere gange i forskellige farver eller størrelser. Hos Design’R’us anbefaler de at bruge variable produkter til webshops for at gøre tingene nemmere. De er et team af digitale specialister fra hele verden, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Det er nemt at oprette et variabelt produkt, og det tager kun få minutter. Først skal du vælge, hvilken type produkt du vil oprette. Der er tre typer produkter, som du kan oprette gennem webshoppen.

Få hjælp til at designe din webshop

Når du kommer til os for at få hjælp til at designe din webshop, er det visuelle aspekt vores hoved fokus. De arbejder sammen med dig for at sikre, at din webshop ser præcis ud, som du ønsker det, og vores designer vil skabe et professionelt design, der afspejler dine ønsker. Udover at hjælpe dig med at designe din webshop, rådgiver de dig også om, hvilket webshop-system der vil være bedst for dig at bruge. Vores ultimative mål er altid at skabe den perfekte webshop til dig.