Vær på den sikre side med din bundmaling

Når det kommer til bådverdenen findes der næsten ikke et større samtaleemne end bundmaling. Bundmaling er vanvittig vigtigt med den nuværende viden og teknologi. Malingen er nemlig med til at holde skriget bare nogenlunde fri fra begroning. Det er begroning, der består af alger, muslinger og lignende, som er med til at bremse bådens fart. Disse former for organismer er også med til at udskille organiske syrer, som med tiden vil gå hen og skade bådens skrig. De mest sårbare er træbåde, men stål, aluminium og glasfiber kan også godt gå hen og blive angrebet af organismerne. Der findes et stort udvalg af bundmaling og det er derfor at du med sikkerhed finder noget som passer helt perfekt til din båd. Gå derfor ind i udvalget og find bundmaling til din båd online her. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvad er biocider i bundmaling?

Når det kommer til biocider i bundmaling, så er det kemiske stoffer, som er med til at bekæmpe skadedyr, alger, svampe og bakterier. Alle biocider er problematiske, da de jo dræber liv. Biocider er ikke kun farlige for de livsformer, som de bliver brugt imod, men de er farlige for alle livsformer også os mennesker. Biocider bliver brugt til algefjernelse, ukrudtsmidler, skadedyrsbekæmpelse og bundmaling. Der er dog kommet nye regler angående biocider i 2017 med nogle overgangsløsninger, hvor der bliver forsket intensivt i alternativer som ikke er giftige, som kan stoppe uønskede organismer. Der er gjort nogle lovende fremskridt på den front, men for nu er det svært at komme udenom biociderne. Tag derfor et kig i udvalget og få fat på noget bundmaling.

Fakta omkring bundmaling

Der findes mange regler når det kommer til bundmaling, da det som sagt ikke er helt ufarligt. Det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i reglerne når du bruger bundmaling til din båd. Der gælder nemlig forskellige regler for forskellige både og bådstørrelser. Der er derfor mange ting man skal have styr på når det kommer til bundmaling. Gå derfor ind på siden og få noget mere viden når det kommer bundmaling, så du er på den sikre side.