Understrygning af tegl hos MP-Energibyg

Der er mange huse der er bygget op med plast i undertaget. Det er med tiden begyndt at mørne eller blive porøst, så vil en understrygning af tegl være en god ide. Hos MP-Energibyg bruger de en elastisk fuge masse, som bliver opvarmet så den kan tåle de høje temperaturer om sommeren og tæt om vinteren. Der er mange huse i Danmark, der har et dårligt undertag. Mange ældre huse har plastik i deres undertag disse undertage har det ikke godt, da plastik ikke kan tåle de store temperatur svingninger. Dette problem kan løses ved at lave en understrygning af tegl. En understrygning bliver foretaget inde fra loftet. Den fugemasse som bliver brugt til understrygning har de samme egenskaber, som den fugemasse der bliver brugt til overstrygning. Fugemassen gør at taget holder i længere tid og den beskytter mod indtrængning af slagregn og fygesne. Så har du et hus med dårligt undertag, så vil en understrygning af tegl, altså være løsningen.

Hvordan laver man en understrygning af tegl?

Alle tage kræver vedligeholdelse, hvis man gerne vil forlænge dets levetid. En understrygning af tegl er en god investering, hvis man gerne vil undgå at smide rigtig mange penge i et nyt tag. Når man gør brug af understrygning, sørger man for at alle utætheder bliver repareret og gør sådan at taget kan stå i mod det danske vejr. Det første der bliver gjort, er at der bliver fjernet gammel og revnet understrygning. Hvis der tidligere er blevet lavet understrygning af tegl, kan der godt sidde gammel mørtel og fugemasse tilbage, som skal fjernes først. Derefter fuger man, eller man går i gang med understrygningen som det sidste.

Tjek alderen på dit tag, før du gør brug af understrygning af tegl

Rigtigt mange tage er i dårlig stand, og det er derfor vigtigt at man får repareret på det i tide. Hos MP-Energibyg, har de stor erfaring med overstrygning af tag og understrygning af tegl. De vil derfor gerne hjælpe dig med at tage hånd om dit tag før det er for sent. Tagets alder er med til at fortælle om det kan betale sig at reparerer yderligere på det. Er taget ved at nærme sig sin levetid, giver det ikke mening i at bruge mange penge på stort reparationsarbejde. Overvejer du derfor at få lavet en understrygning af tegl, er det vigtigt at du kender alderen på dit undertag først.