Tessies har flotte spirituelle smykker

Tessies er en butik, hvor det spirituelle og magiske dyrkes. Finder du det frigørende at dykke ned i den spirituelle verden, kan smykker, figurer og lignende fra Tessies anbefales. Der er mange spirituelle smykker som armbånd, du kan se nærmere på. Besøg www.tessies.dk, og lær mere om det spændende udvalg, hvor der er hentet meget inspiration fra eksempelvis Fjernøsten. Herunder fortæller vi også mere.

Hos Tessies kan du dyrke det mystiske

Er du draget af den spirituelle dimension ved smykker og krystaller? Så er www.tessies.dk webshoppen til dig. Virksomheden blev stiftet og drives af Tessie Petersen, som gennem en årrække har hengivet sig til at forhandle de flotteste smykker, figurer, prismer og lignende. Meget af inspirationen, der ligger bag butikken Tessies er Østens tænkeretninger. Blandt andet indeholder sortimentet hos Tessies buddhistiske og hinduistiske figurer samt produkter i Feng Shui-kategorien og kinesiske stjernetegn. Fordyb dig i spiritualitetens verden med røgelse, duft lamper og krystal kugler. Der skal ikke mangle noget til dig, der tror på, at der er noget mellem himmel og jord. Er du interesseret, kan du se mere på www.tessies.dk eller besøge butikken på Fiolstræde 14, Nørreport i København. Der vil blive taget godt imod dig af folk, der dyrker det magiske og mystiske. Du vil formentlig blive imponeret af deres store udvalg, og de spændende historier, der hører til deres produkter.

Du kan finde spirituelle smykker med flotte mønstre

Hos Tessies hører et stort udvalg af spirituelle smykker sig til det mystiske helhedsindtryk. Er du i kontakt med din indre mystiker, så bør du overveje de flotte armbånd, halskæder, øreringe eller måske endda tåringe. Armbåndene fås med sten i masser af forskellige farver – der er bjergkrystaller, lapis lazuli og smaragder. Anskaffer du et af disse spirituelle smykker, vil du ikke fortryde det. Er du mere til halskæder, finder du yin og yang halskæder, månesten halskæder og halskæder med vedhæng af sterling sølv. Du kan få creol øreringe i mange forskellige design, så der er noget til enhver smag. Fuldend eventuelt din samling af spirituelle smykker med en tåring i sølv, der har et flot mønster. Interesserer du dig for det mystiske univers, som stjernetegn og drømmefangere er en del af, kan du med stor fordel besøge www.tessies.dk. Det kan også varmt anbefales at kigge forbi butikken på Nørreport. Kontakter du dem, er de helt sikkert klar med gode råd og til at hjælpe dig ind i det spændende univers.