Smukt kvindetøj fra Karmamia Copenhagen

Karmamia Copenhagen er et dansk tøjmærke, som laver skønt kvindetøj. Mærkets kærlighed til smukke farver og skønne prints kommer klart til udtryk i deres kollektioner, som således altid er farverige og spændende. I kollektionerne findes smukke styles til enhver stil og smag, så man kan være sikker på enten at finde en ny tilføjelse til garderoben eller en masse inspiration, når man går på udkig i mærket unikt farverige kvindetøjsverden. Mærket vægter højt, at tøjet skal sidde helt perfekt og have den helt rette pasform. De har desuden altid fokus på deres materialevalg, eftersom dette er helt afgørende for tøjets kvalitet, og at det er rart at have på. I kollektionerne fra mærket findes utallige forskellige styles i skønne farver og med pæne prints, og alt fra toppe til skjorter og kimonoer indgår, hvorfor man kan være sikker på at finde noget, som passer til ens unikke personlighed, smag og stil. Udvalget er bredt og alsidigt, og uanset hvad man søger, kan man utvivlsomt finde det iblandt de mange skønne, farverige styles fra mærket. Brandets designs byder altid på elementer fra Skandinavien og Mellemøsten, hvilket giver tøjet en helt unik æstetik. Find dit nye tøj fra Karmamia Copenhagen.

Historien om Karmamia Copenhagen

I 2016 blev Karmamia Copenhagen stiftet af Mia Louise Jellig-Nielsen. Hun er både stifter af firmaet og kreativ direktør heri. Jellig-Nielsen har en baggrund i journalistik. Alle styles fra brandet fremstilles i Dubai af mærkets egne lokale skræddere. Det betyder blandt andet, at der er kort fra idéer til, at et færdigt produkt ligger klar, hvorfor Karmamia Copenhagen altid er på forkant med trends og tendenser i modeverdenen. Eftersom mærkets skræddere arbejder lokalt, kan det sikre, at produktionsforholdene til enhver tid er helt i top. Den lokale produktion gør det også muligt for mærket at forhindre overproduktion, fordi de nemt kan have styr på produktionsprocessen.

Skandinavisk tøj med mellemøstlig influens fra Karmamia Copenhagen

I alle styles fra Karmamia Copenhagen kan man tydeligt se, at brandet har skandinaviske designrødder, og at det er influeret af mellemøsten. Kollektionerne bærer præg af tidsløst, skandinavisk design, mens der på samme tid indgår mellemøstlige elementer, som gør tøjet unikt og særlig smukt. Karmamia Copenhagen har et grundlæggende ønske om at skabe tøj, som har fantastisk pasform, skønne linjer, smukke farver og unikke prints, der tilsammen skaber tidsløse og unikke designs med masser af personlighed. Styles fra mærket er tidsløst moderigtige, så man kan have glæde af dem i mange år.