Skal du opgradere til en e-bogslæser?

Har du allerede en e-bogslæser, så ved du måske, at de kommer med forskellige features. Der er de mere simple versioner, hvor du skal downloade bøgerne ned med et kabel sat i din computer, og så er der dem, der kommer med wifi, som f.eks. Kindle Paperwhite.

Det kan være svært at finde ud af, hvad der passer til dine behov indenfor e-bogs-verdenen.

Hvis du aldrig nogensinde har ejet en e-bogslæser, så kan du måske nøjes med en lidt billigere version, så du i første omgang kan teste om hele læseoplevelsen er noget for dig.

Vandtæt e-bogslæser til den kvalitetsbevidste

Er du derimod en af dem, som kender indgående til fordelene ved en e-bogslæser, så er du måske kommet dertil, hvor den simple version ikke længere er nok for dig. Her bør du måske overveje om du skal kigge på en vandtæt version, som Kindle Paperwhite. For har du først oplevet en vandskade, så ved du, hvor irriterende det kan være. Der er nemlig ikke noget værre end en vandskadet e-bogslæser på en ferie.

Er den populære Kindle Paperwhite noget for dig?

Det populære mærke Kindle har flere vandtætte versioner. Kindle Paperwhite er en af dem, og nogle af dem er vandtætte helt ned til 2 meter i 60 minutter!

Du behøver derfor ikke længere at være bekymret for, at din Kindle Paperwhite ryger i poolen, det burde den nemlig sagtens, kunne holde til.

Hvis du også læser ved stranden, så vel som ved poolen, så kunne en af de nyere versioner af Kindle Paperwhite helt sikkert være noget for dig.

De fleste af Kindle Paperwhite versionerne, som for eksempel 4 og 5, kommer også med Wifi, og er derfor nemme at fylde op med ekstra bøger, hvis du skulle løbe tør på farten, og ikke har din computer ved hånden.

Vælg den rigtige e-bogslæser til dit behov

Det er altid vigtigt at overveje, hvilke ting din e-bogslæser skal kunne for at leve op til dine behov. Den mere simple version er måske nok, hvis du bare læser i sengen, inden du skal sove.

Versionen med flere features, som Kindle Paperwhite versionerne, kan være til dig, der kræver mere af dine produkter. Uanset hvilken type du er, findes der helt sikkert en e-bogslæser til dit behov.

Find den e-bogslæser der passer til dig hos eBookReader.dk

eBookReader.dk er forhandler af flere populære modeller, heriblandt naturligvis smart Kindle Paperwhite. Derudover forhandler de også modeller fra Pocketbook, Kobo, Onyx med flere.