Skab en oase i haven

Der er ikke noget skønnere end at sidde udenfor og nyde solen med en kop kaffe og en god bog på en fin sommerdag. Hvad enten du sidder på en chaiselong udenfor eller om du hellere vil sidde på et picnictæppe direkte på græsset, kan man helt sikkert nyde solen og de mange gode vitaminer, der følger med. Hvis du til gengæld vil have et godt udgangspunkt for at kunne spise frokosten udenfor er et godt havebord et rigtig godt udgangspunkt.

Haveborde findes i utallige udformninger, størrelser, farver og materialer. Nogle haveborde er små og passer godt ind på en lille altan, hvor det bare er to spinkle stole, der passer til. Sådan et bord kan også være rigtig hyggeligt at stille i skyggen under et stort æbletræ, så man kan føle, man er en del af en romantisk roman, når man sidder ved det. Se alle haveborde på vidaxl.dk.

Plads til hele familien

Hvis du gerne vil have plads til at kunne invitere en større forsamling til en havefest, er et havebord med plads til en seks-otte stole et must, og det kan være med til at sørge for, at alle kan sidde samlet og have det hyggeligt i hinandens selskab. Det er rart at have et havebord, der godt kan tåle, at man vælter et glas vand eller som kan overleve at stå udenfor, selvom vind og vejr rusker godt igennem.

Det anbefales altid at dække sine havemøbler af, hvis der er kraftig regn eller generelt bare, hvis de ikke benyttes, men det er rart at have et bord, der er modstandsdygtigt og som nemt bare kan tørres af, hvis det er blevet beskidt af at stå ude.

En del borde er fremstillet i træ, mens andre er i et plastikmateriale, som stort set ikke kræver nogen form for vedligeholdelse.