Sikr barnets helbred under urolig nattesøvn

En urolig nattesøvn er langt fra ualmindelig for både små og lidt ældre børn. Selv voksne har en tendens til at bevæge sig i søvnen. Forskellen findes dog i, at unge og voksne bedre kan trække dynen op over sig igen, hvis de fryser grundet manglen på en overdækkende dyne. Babyer og små børn kan ikke selv løse det.

Sovepose

Hvis du som forælder ikke skal ligge vågen den halve nat for at holde øje med, om din baby ved et uheld får skubbet dynen af sig i søvne og dermed kommer i fare for at fryse sig til sygdom, må du finde alternativer til en dyne. For eksempel findes der soveposer – køb soveposer til babyer her. Synes du idéen lyder spændende, så klik her for at besøge luxkidz. Soveposer forbinder mange med oplevelser i naturen såsom en campingtur i telt eller en tur til en shelterplads i en skov. For babyer kan en sovepose dog sagtens fungere som et praktisk alternativ til dynen. En sovepose kan din baby ikke sparke af sig, og den vil desuden skabe en ekstra tryghed for babyen, i og med det er en velkendt og rar følelse at være pakket helt ind for små børn – de er jo trods alt for kun relativt kort tid siden kommet ud af deres bolig gennem ni måneder, hvor de var fuldstændigt omringet af beskyttelse.

Campingtur

Er dit barn lidt ældre vil du bedre kunne tillade dig at slæbe dem med på campingtur. Det vil de desuden sikkert med glæde, for hvilket barn elsker ikke oplevelser i indland eller udland? På en campingtur er en sovepose også praktisk. De holder nemlig bedre på varmen, da din kropsvarme ikke kan slippe ud og derfor lukkes inde omkring din krop og holder dig varm hele natten. Det kræver dog, at soveposen har den rette størrelse til mennesket.