SeniorSalg.dk har rollatorer og trolleys

Hos SeniorSalg.dk har de et flot udvalg af rollatorer og trolleys, som du bestemt bør kigge på, hvis du skal bruge støtte på gåturene. På www.seniorsalg.dk står de til markedets billigste priser, så pensionister kan få gavn af de smarte hjælpemidler, uden at det bliver uoverskueligt at betale. Læs mere om, hvad der er specielt ved virksomheden herunder.

Se de støttende rollatorer hos SeniorSalg.dk

På www.seniorsalg.dk står deres rollatorer til fornuftige priser. Pensionister, ældre og deres pårørende er nemlig deres målgruppe, og de har stor forståelse for, at budgettet kan være begrænset. Folkene bag firmaet har som mål at hjælpe mennesker, der har brug for det.

Det indebærer ikke kun, at priserne på rollatorer skal være overkommelig for alle. Det indebærer også, deres rollatorer fås i forskellige smarte modeller, så alle behov er dækkede. Du kan finde en helt basal rollator, som er målrettet indendørs brug. Skal du ud at handle, kan du gøre brug af en model med kurv eller bakke, hvori du kan opbevare dine indkøbsvarer. SeniorSalg.dk har også letvægtsrollatorer, som nemt kan transporteres og lige så nemt kan skubbes fremad.

Til dem, der vil have lidt ekstra stabilitet og farbarhed, er der rollatorer med massive hjul. Er der brug for hvile undervejs på turen, vil en rollator med knæstøtte være den oplagte mulighed. I samme scenarie er en kombineret kørestol-rollator velegnet. Flere af rollatorerne på www.seniorsalg.dk er sammenfoldelige, så de kan tages med på ferie, og de er alle i høj kvalitet.

Brug en trolley til at få klaret indkøbet

Høj kvalitet er også karakteristisk for trolleys fra SeniorSalg.dk. Du kan finde et meget simpelt og budgetvenligt trolley stativ, som er perfekt til rejsebrug. På den kan du have kufferter, tasker og indkøb eksempelvis. Alternativt er der masser af indkøbstrolleys med tasker i stof. Der er mange valgmuligheder i forhold til design, motiver og farver.

Overvej eksempelvis en blå indkøbsvogn med et justerbart håndtag, som er beklædt med blødt og behageligt skum. Den er meget rummelig, for så vidt den kan indeholde op til cirka 40 liter og har ekstra siderum til opbevaring. Samtidig har trolleyen fire hjul, hvilket gør den nem at manøvrere sikkert, ligesom der er reflekser på siden til ture ud i trafikken. Denne trolley kan foldes sammen, når den ikke er i brug, og dens taske kan afmonteres og vaskes.

Mangler du det mindste i rollatorer eller trolleys, bør du klikke ind på www.seniorsalg.dk. Du kan altid stille dem spørgsmål, og så vil de rådgive dig i øjenhøjde.