Sådan bryder du tabuet og introducer en dildo til jeres parforhold

Pift dit forhold op ved at introducere en dildo i blandingen. Det er en nem måde at tage jeres sexliv til det næste niveau på og udforske jeres seksualitet sammen. Men hvordan bringer du emnet op med din partner? Her får du nogle råd til, hvordan du bryder isen og introducerer en dildo i dit forhold.

Diskuter det åbent og ærligt – en dildo er ikke skræmmende!

Den bedste måde at begynde at tale om en dildo på er at være åben og ærlig over for hinanden. Lad din partner vide, at du ønsker at bringe noget nyt ind i soveværelset, og tal om, hvorfor det ville være gavnligt for jer begge. Samtalen vil sikkert føles akavet i starten, men lad det ikke stoppe jer fra at udtrykke jer åbent og ærligt. Det er vigtigt, at begge partnere føler sig trygge og respekterede i denne samtale. Hvis den ene person er tøvende eller utilpas ved at bruge en dildo, skal du ikke presse den anden til det; fokuser i stedet på at forstå deres følelser og prøv at arbejde dig igennem dem sammen. Opmuntre til en åben dialog ved at være respektfuld over for deres holdninger og ikke dømme dem for deres eventuelle tøven.

Find den perfekte dildo til jeres behov og grænser!

Undersøg det sammen! Når begge partnere er enige, er det tid til at begynde at undersøge forskellige typer dildoer! Der er så mange muligheder, så tag jer tid sammen til at lære mere om, hvilke typer der findes, før I træffer nogen beslutninger. I kan gennemse online sider eller gå ind i en voksenbutik sammen (mange tilbyder private konsultationer, hvis I ikke føler jer trygge ved at handle offentligt). Denne del skal være sjov – tænk på det som at udforske noget nyt sammen med hinanden! At introducere en dildo i jeres forhold kan være skræmmende i starten, men det behøver det ikke at være! Det kræver blot en ærlig samtale mellem to seksuelt nysgerrige partnere, som er villige til at udforske deres grænser sammen. Ved at diskutere det åbent og respektfuldt, undersøge forskellige muligheder sammen og forblive ikke-fordømmende under hele processen kan I gøre introduktionen af en dildo til en fornøjelig oplevelse for jer begge! Så værsgo – tag det næste skridt mod spændende nye muligheder i jeres sexliv! Med en dildo kan i begge få meget mere sjov i soveværelset! Så hvad venter du på? Invester i en dildo i dag – du vil ikke fortryde det!