Rene tæpper? Leje af tæpperenser

Livet skal leves med fuld fart på med masser af oplevelser og aktivitet. Men desværre kan det nogle gange gå hårdt ud over dine gulvtæpper. Når børn og kæledyr stormer rundt, kommer til at slæbe skidt med ind fra haven, eller når nogen kommer til at spilde på tæppet, kræver det en rengøring.

Det kan være svært selv at rense et tæppe ordentligt, hvis først der er kommet pletter på, eller hvis gulvtæppet er blevet lidt slidt, hvor pletterne ofte ses tydeligere. Du tænker måske så, at et nyt tæppe er den eneste mulighed, men et nyt tæppe er en dyr løsning – og i mange tilfælde slet ikke nødvendigt.
Med leje af tæpperenser hos EC Maskinudlejning kan du give tæppet en grundig rensning og nyt liv og undgå at skulle ud i en bekostelig udskiftning. Det eneste, du skal gøre, er at leje en tæpperenser.

Leje af tæpperenser til både tæpper og møbler

Den nemmeste måde at få rene og pæne tæpper igen er med leje af tæpperenser. Du kan leje en tæpperenser for en enkelt dag eller måske over en weekend. Nogle gange følger der rensevæske eller rensetabs til at komme i vand med i prisen, og andre gange skal du tilkøbe rensemiddel til den lejede tæpperenser.

De fleste moderne tæpperensere kan udover at rense tæpper også bruges til møbler og bilsæder, blot du skifter til et andet mundstykke. Med lidt planlægning kan du altså få optimalt udbytte af din leje af tæpperenser og friske både møbler, bil og tæpper op.

Bor du i Københavnsområdet kan leje af tæpperenser fra www.ec-maskinudlejning.dk være en mulighed. Hos EC Maskinudlejning betaler du en fast lav dagspris på leje af tæpperenser, og du har også mulighed for at tilkøbe specielle vasketabs til rengøring af tæpper og tekstiler.

Følg instruktionen – og afsæt nok tørretid

Selvom du vælger leje af tæpperenser, skal du selvfølgelig starte med at fjerne møbler og give tæppet en grundig støvsugning. Herefter følger du instruktionen, der følger med tæpperenseren, og så er det bare med at rense løs.

Efter rensen er det vigtigt, at tæppet får lov at tørre fuldstændigt, før der bliver gået på det, for ellers risikerer du at ødelægge dit eget arbejde. Tørretiden afhænger af tæppets beskaffenhed, luv og tykkelse. Sørg for, at der er god ventilation i rummet, og lad tæppet tørre i 3 til 5 timer – eller til næste dag, hvis du vil være på den sikre side.