Renault Arkana – Inspireret af motorsporten

Renault Arkana er en af de mest interessante nye biler på markedet. Bilen skiller sig ud i forhold til andre køretøjer i samme prisklasse ved at have et design, som ellers kun er set hos premium mærkerne. Det er SUV-luksus og hybrid i en fremragende kombination, som er med til at sætte barren højt for Renault Arkana.

Inspirationen til E-TECH hybridteknologien finder man fra Renaults motorsportsafdeling. Med et topteam i den fineste motorsportsklasse, Formel 1, så er der bestemt god grund til at spærre øjnene op, når bilfabrikanten formår at overføre noget af den imponerende udvikling, som nogle af verdens bedste ingeniørere er med til at designe til Formel 1-bilerne, over til personbilerne i Renaults bilpark. E-TECH teknologien hjælper Renault Arkana’en til at finde en perfekt kombination af effektivitet og ydeevne på landevejen og i byen. Noget som er med til at optimere brændstofsøkonomien betragteligt.

Teknologi og sikkerhed

Selvom Renault Arkana har et sporty udtryk, så er der ikke slækket på det sikkerhedsmæssige. Bilen er netop blevet tildelt fem stjerner hos Euro NCAP, som tester sikkerheden i bilerne på de europæiske landeveje. Konstruktionen af bilen garanterer en maksimal passiv sikkerhed, mens teknologien som sidder i en Renault Arkana også bringer bilen ind i den bedste sikkerhedsklasse. Der er blandt andet installeret ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) i bilen, motorvejs-og trafikassistent, skiltegenkendelse, blind spot warning og lane keeping assist. Udover alt dette, så findes der også et 360 graders kamera, 100% LED forlys, rear view mirror og et system som automatisk bremser for cyklister og gående.

Du får masser af bil til prisen

For under 300.000 kr. kan du anskaffe dig din helt egen Renault Arkana. Den kan fås med E-TECH Hybrid, som kan levere 140 hestekræfter. Mere end nok til at du kan få en suveræn køreoplevelse på de danske landeveje. Samtidig kan du glæde dig over en bil, som er præget af rummelighed og praktiske løsninger. Du får hele 513 liter i bagagerummet, hvilket er et af klassens allerstørste bagagerum. Dette går dog ikke udover designet, som har et sporty udtryk både udenpå og indenfor. I cockpittet finder du også store skærme, som er med til at give dig alle de informationer, som du har brug for. Teknologien i bilen er også med til at gøre din køreglæde endnu bedre. Renault Arkana har nemlig en masse intelligente systemer, som sikrer din komfort og sikkerhed. Køreassistenten hjælper dig for eksempel til at holde den rigtig afstand og bane på motorvejen. Alt i alt er der ingen tvivl om, at Renault Arkana er et godt og spændende valg, hvis du er på udkig efter en ny bil.