Prøv en ny frisure med den flotteste hårpynt

Mange mennesker går op meget op i deres tøjstil, og det er da også en vigtig del af ens udtryk. Men man kan også gøre mange spændende ting med håret. Ved at tilføje søde spænder eller spændende elastikker, kan man skabe et helt nyt look. Det er ikke kun små piger, der behøver have den glæde. Du kan finde flotte ting til håret mange steder, som eksempelvis hos By Stær.

Hverdagens små glæder

De fleste af os kan godt trænge til lidt ekstra farve og finurlighed i hverdagen. Det behøver ikke være overdrevet eller for meget. En flot scrunchie eller en mønstret klemme, kan i sig selv fuldende looket. Selv en kedelig hestehale kan nemt piftes op, og så behøver det ikke tage mere end et par minutter. Prøv at tilføje en store elastik fra By Stær over den elastik du ellers har i håret.

Inden for de seneste par år er klemmer virkelig kommet tilbage på scenen. Det er et populært tilbehør til håret, som både er skånsom og nem at bruge. Klips dele af håret op eller det hele. Det er op til dig og din personlige smag. Når klemmen ikke er i brug, kan du altid sætte den på tasken, som en slags smart accessory.

Hvis du skal til fest

Pift din yndlingskjole op med de smukkeste perlespænder, når du skal til fest. Folk vil helt sikkert lægge mærke til, at du har gjort lidt ekstra ud af dig selv. Hvis du har lidt uregerligt hår, kan det nemt pyntes, og så vil ingen se, at det ikke var til sætte. Man kan også vælge at pynte med bånd. Det kan bruges om hovedet, rundt om hestehalen, inde i fletningen eller noget helt fjerde.

Mulighederne er uendelige, og du kan helt sikkert finde noget, der matcher dit tøj. Når du har gennemtænkt alt, hvad man har på, vil samspillet få dig til at føle dig som en stjerne. Har du ikke den mest spændende festkjole liggende, kan du også gøre ekstra ud af håret. Det kan være ved at lave franske fletninger og afslutte med minielastikker og glimmerspænder.

Tilføj noget farve

Vi alle kan bruge lidt mere farve i hverdage. Du behøver ikke skifte din sorte garderobe ud. Du kan blot investere i en smule fin hårpynt fra By Stær. Det vil skabe liv og give lidt ekstra glæde både til hverdag og fest. Håret behøver ikke være kedeligt.