Optimér dit løb med den rigtige sko

Vil du gerne blive en mere habil løber, end du allerede er, eller skal skoene bare opdateres? Løbesko er den vigtigste del af dit løb, og det er alfaomega, at skoen sidder, som den skal, og yder optimal støtte. Når du skal have nye løbesko, er det vigtigt, at du fysisk møder op i en løbe- eller sportsforretning, der kan hjælpe dig med at få foretaget en løbetest, der viser, hvilke sko, der ville være bedst for dig at løbe i.

Nogle mennesker pronerer og falder indad på fødderne, mens andre supinerer, så de falder ud. I de tilfælde er det vigtigt at have sko, hvor sålen har indbyggede områder med ekstra støtte, der retter op på det, så du ikke få ondt i knæ eller lægge under løb. Hvis du er en neutral løber, kan Nike Pegasus måske være en model for dig. Det er en simpel sko, der yder generel støtte, og som har været på markedet i mange år.

Utallige størrelser og modeller

Hvert eneste år udkommer der en ny udgave af skoen, så selvom modelnavnet er det samme, vil et tal indikere, hvilken årgang, der er tale om. Det betyder også, at der hvert eneste år udvikles på at optimere skoen endnu mere, så den bliver bedre og bedre.

Skoen findes i mange forskellige farver, og du kan derfor vælge, om du mest er til en sort-hvid model, som passer til stort set alt, eller om du hellere vil have en spraglet sko, der virkelig kan ses. Det er ikke altid, alle farver er tilgængelige i butikkerne, og derfor kan man være nødt til at gå på kompromis. Hvis det er præcis den model, du løber godt i, skal du ikke vælge en anden model, bare fordi farven er pænere eller passer til mere af dit løbetøj. Det er vigtigt, at komforten er tiptop.