Naturlige bryster der er i harmoni med resten af kroppen

Hvis man gerne vil have større ben, mere markeret arme eller røv, kan man træne sig til det. De fleste ting på kroppen, som man gerne vil ændre, kan man gøre ved hjælp af kost og motion. Det gælder dog ikke brysterne. De har fået naturens gang. Det betyder, at hvis man er trætte af brysternes størrelse eller form, kan det være svært at gøre noget ved. Men det er muligt at få lavet en brystforstørrende operation med brystimplantat også kaldet BFO. Det kan være løsningen for dig, som drømmer om større bryster, derudover er det også muligt at ændre brysternes form, hvis man ikke er glade for dem.

Overvej dine muligheder

Der kan være mange grunde til, hvorfor man ønsker sig en brystforstørrende operation. Men før man kaster sig ud i det, er det en god idé at overveje det først. Nogle mennesker har fra naturens side fået mindre bryster, og derfor er ønsket om større bryster en realitet. Hvis man har været igennem et større vægttab eller graviditet, kan brysterne have mistet deres fylde. Ved hjælp af BFO er det muligt at få de bryster, man gerne vil have.

I trygge hænder gennem hele processen

Man kan vælge mellem forskellige implantater alt efter, hvordan brysterne skal side og se ud. Det er muligt at få lavet BFO, hvor resultatet bliver naturligt og i harmoni med resten af kroppen. Igennem processen er man i god dialog med en kirurg, hvor I sammen finder den rette løsning. Den rette løsning afhænger af ens kropstype, udgangspunkt og de ønsker, som der skal være med resultatet. Sammen finder I frem til, hvilken implantatstørrelse, implantatprofil og form, der passer bedst til dig. Så du vil under hele processen være i trygge hænder, hvor der vil være en god dialog.