Lernberger Stafsing – produkter elsket verden over

Mangler du nogle nye produkter til hverdagen, som kan tilføje et ekstra boost til din hud eller hår? Så bør du tage et kig på de mange produkter fra Lernberger Stafsing.

Teamet bag Lernberger Stafsing består af svenske kemikere, der gennem flere år har gennemtestet et væld af kombinationer af naturlige ekstrakter og olier, således at det har været muligt at sammensætte de mest effektive ingredienser i produkterne. Lernberger Stafsing produkterne er fri for parabener og sulfater og indeholder i stedet udelukkende øko-certificerede olier. Det, de fleste kendetegner ved Lernberger Stafsing, er deres unikt sammensatte LS SuperComplex formular. Denne formular har nemlig et højt indhold af både vitaminer, mineraler, planteekstrakter, antioxidanter og frugtsyrer, der alle er med til at styrke, pleje og tilføre dit hår og hud et ekstra boost. Formularen er altså en fast del af alle produkter uanset, om du skal bruge en shampoo, tørshampoo eller noget helt andet.

Alle produkter bliver også gennemtestet med stor succes af både stylister, frisører og modeller, og du kan derfor være helt sikker på, at du får et kvalitetssikkert produkt

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra Lernberger Stafsing.

Stort udvalg af Lernberger Stafsing produkter

Er du blevet interesseret i at afprøve et eller flere af de skønne produkter fra Lernberger Stafsing, så kan du med stor fordel vælge en eller flere af deres bestsellers. De absolut bedst sælgende produkter er nemlig de effektive og lækre Dryclean tørshampooer samt Oil Booster. En Dryclean tørshampoo opbygger øjeblikkeligt enorm volumen og tekstur i håret. Derudover bliver både lugt og overskydende olie fra håret også neutraliseret, hvilket efterlader en flot og mat finish. Du kan således vælge mellem fire forskellige tørshampooer i denne serie.

Oil Booster er en oliespray til styling og pleje af håret, som giver både fugt og glans. Lernberger Stafsing Oil Booster både styrker, beskytter og nærer således hud, hovedbund og hår samtidig med, at du får tilført fugt fra rod til spids.

Du finder også vitaminer til håret samt noget så simpelt som en lækker hårbørste. Der er altså mange muligheder med det store udvalg af produkter fra Lernberger Stafsing.