Lad dig ikke snyde af størrelsen – Venø har masser af byde på

Corona er stadig over os, og derfor er det ikke sikkert at det bliver mulighed for at rejse udenfor de danske grænser, når solen begynder at titte frem bag de grå skyer.

Man bliver derfor nødt til at vende hovederne mod de danske attraktioner, som man endnu ikke har oplevet. En meget undervurderet dansk attraktion er Venø, som er en lille ø med kun 204 indbyggere, men med en masse hyggelige og spændende oplevelser i nærområdet.

Færge til et paradis af natur

Når man som turist bliver mødt af en fin og intim lille færge, så ved man at det bliver en god ferie. Når man stiger af færgen, er det et paradis af natur, som Venø har at tilbyde.

På Venø, har man rig mulighed for at få stillet sin tørst for naturoplevelser i form af traveture, cykelture, og også muligehd for at bliver kørt rundt I VenøBussen med en guide.

Når man så har udforsket den dejlige natur, kan man gå på jagt i de små hyggelige gallerier, som er blevet stillet op, da øen er meget populær hos kunstnere der leder efter en rolig tilværelse.

Man kan også gå på oplevelser inde i Venøkirken, som er Danmarks mindste kirke. Denne kirke er kun 12 gange 6,2 meter, og ligner ikke meget, men historierne omkring denne bygning kan interessere selv den mest uinteresseret.

Madoplevelse i topkvalitet

Danmark er jo yderst kendt for deres kvalitet af fisk, generelt. Hvis man er ude efter den ekstra smagsoplevelse, som ikke findes friskere, ja så er det svært at finde det bedre end på Venø.

Her bliver fisken fanget direkte fra limfjorden, og solgt til kunder den samme dag. Selv hvis man er en kræsen fiskespiser, er der med garanti noget man finder interessant, i det at der er alt fra hummere til gigaøsters, til forskellig slags alkohol og caviar gin.

Er man da selv interesseret i at fange sin fisk, er der også mere end en rig mulighed for at tage din fiskestang med sig, og bruge dagen på dette.

Og hvis man ikke er den store fiskespiser men stadig har en interesse for hvordan det hele foregår omkring fisk på Venø, så er der også rig mulighed for det med Venøsund Fisk og Skaldyr der vil tage folk på rundtur med smagsprøver inkluderet.