Køb Kverneland redskaber og krampevogne fra landbrugsvirksomheden Lyngfeldt

Lyngfeldt har alt, hvad du nogensinde kunne få brug for af landbrugsmaskiner og maskiner til skovbrug, have og park, industri, entreprenør, transport – herunder Kverneland redskaber og krampevogne i topkvalitet. Besøg deres hjemmeside, og se udvalget af både maskiner og tilbehør allerede i dag.

Kverneland redskaber du ikke vil gå glip af

Kverneland forbereder dig på arbejdet i marken med gode kvalitetsprodukter. Derfor forhandler Lyngfeldt også et bredt udvalg af Kverneland redskaber og maskiner, som er slidstærke, hvilket gør, at de har lang levetid, færre nedbrud og kræver mindre vedligeholdelse. Kverneland har over 130 års erfaring med produktudvikling og er førende inden for landbrugsmaskiner, hvorfor du kan være sikker på altid at få Kverneland redskaber i høj kvalitet. Gode resultater skabes gennem gode idéer, men det skader ikke at have gode og solide Kverneland redskaber ved hånden, som hjælper sig med at gøre hårdt og krævende arbejde helt ukompliceret. Kverneland Group stiler efter at være kundernes foretrukne leverandør og altid levere den bedste og nyeste teknologi både hvad angår redskaber og landbrugsmaskiner. De tager de teknologiske skridt, der skal til for at levere de bedste maskiner til dig som landmand. Kverneland og Lyngfeldt har et tæt samarbejde, når det kommer til køb/salg, service og rådgivning i forhold til Kverneland redskaber og maskiner. Kunden er altid i fokus, og der gives professional rådgivning hele vejen igennem. Besøg lyngfeldt.dk og læs mere om udvalget af Kverneland redskaber og maskiner, eller kontakt forhandleren for en snak om dine ønsker og behov.

Praktiske krampevogne i god, solid kvalitet

Krampe-selskabet fra Coesfeld-Lette i Westfalen i Tyskland producerer krampevogne i høj kvalitet til byggeri, landbrug, skovbrug, kommuner og specialprojekter. Virksomheden bag krampevognen har sin oprindelse tilbage i 1983, hvor den første tipvogn blev fremstillet. I dag producerer de den ene krampevogn efter den anden, og de tilbyder også at lave specialfremstillede krampevogne, der matcher specifikke kunders ønsker og behov. Den populære krampevogn udvikles løbende, da Krampe virksomheden har regelmæssige dialoger med kunderne gennem messer såvel som personlig kontakt. Mange nye input og idéer skaber rammerne for at skabe markedets bedste krampevogne med forbrugeren i centrum. Den individuelt konstruerede krampevogn opfylder naturligvis de højeste kvalitetsspecifikationer, hvilket også er et af virksomhedens varemærker. Lyngfeldt tilbyder salg, service og rådgivning af din krampevogn samt køb eller bytte af din brugte krampevogn. Med udgangspunkt i kunden formår de gang på gang at forbinde de konkrete behov med ekspertviden og et omfattende produktudvalg, så er du på udkig efter nye maskiner, eller ønsker du at sælge dine gamle, så er der al mulig grund til at lægge vejen forbi deres hjemmeside.