Hunde sportræning og hundepleje kan bestille hos Dyrlægens Gård

Uanset om du er erfaren hundeejer, eller det er første gang, du har en hund, skal du tage dig ordentligt af den. Dyrlægens Gård kan tilbyde alt du skal bruge – både som ny og erfaren hundeejer. På deres side kan du finde hunde sportræning og en masse forskellige hundepleje produkter.

Prøv sportræning til hunde i Pipstorn skov

Når du skal lære din hund sportræning, så kræver det en rigtig god guide og de rette produkter. Dyrlægens Gård kan tilbyde hunde sportræning fra Schweiss, der er en garanteret god træning for dig og din hund. Deres sportræning til hunde foregår ved Pipstorn Skov ved Faaborg. Det varer mellem 4 og 5 timer. Sportræning til hunde starter kl. 09:00, hvor der bliver uddelt blod og klove. Derefter udlægges sporet, og hundene bliver taget ud af bilerne, og der gås en rask tur på 30-40 min. Efterfølgende bliver hundene sat i bilen igen, mens der bliver drukket kaffe, og diskuteret sportræning med hunde og erfaringer med Schweiss. Derefter gås der spor, og til slut evalueres deres spor i plenum. For dig, der har interesse i hunde sportræning, er det en god ide, at du tager ind forbi dyrlaegensgaard.dk, hvor du kan bestille en tur. Du kan også tage kontakt til dem, hvis du har spørgsmål.

Hundepleje som ørerens i høj kvalitet

Det er altid vigtigt, at du tager dig godt af din hund, både når det kommer til pels, negle og andet. Hos Dyrlægens Gård kan du finde hundepleje i høj kvalitet. Det kan blandt andet være ørerens, sårrens, børster og flåttang blandt meget andet. Al deres hundepleje handler om, at hunden skal have det bedst muligt, uanset om det er en sund pels, rene ører eller for at fjerne flåter. På siden kan du også finde smarte hundesokker, der kan beskytte dine hunds poter i både koldt og varmt vejr. Det er nemlig vigtigt at beskytte mod vand og sne, og når asfalten er for varm til sommer. Der er masser af forskellige former for hundepleje, der er gode for hunden. De sørger nemlig altid for, at deres produkter er i høj kvalitet, og forhandler derfor mærker som Dermacool, EffiClean og CleanAural. Har du brug for god hundepleje, så tag ind forbi dyrlaegensgaard.dk, hvor du kan finde et bredt udvalg af god og effektiv pleje til hunden.

Dyrlægens Gård forhandler altid produkter i højeste kvalitet til dyr. Derfor kan du også være sikker på at både pleje, foder og andet er det bedste du kan give din hund.