Hos Pluma Posters får du en plakat til badeværelse

Ethvert hjem fortjener pynt på væggene! Netop derfor valgte Pluma Posters at både fremstille og levere flotte plakater til de danske hjem, og deres nogle gange alt for hvide vægge. På www.pluma.dk finder du plakater, der passer alt fra badeværelset til køkkenet, sådan at dit hjem kan stråle i alle hverdagens rum.

Få en smuk plakat til badeværelse fra Pluma Posters

En flot plakat til badeværelse findes for eksempel lige nu i hele 8 motiver og 9 forskellige farver hos denne danske virksomhed. Disse badeværelsesplakater er alle skabt til at skabe god stemning i et af hverdagens mest essentielle rum. En plakat til badeværelset fra Pluma Posters består nemlig altid af en fin abstrakt baggrund, med en tilhørende inspirerende tekst som det fangende lag. ‘Brush your teeth’, ‘Wellness, unwind, relax, breathe’ eller ‘Wash you hands’ er bare et lille udpluk af de mange flotte plakater, du kan vælge imellem til dit badeværelse på www.pluma.dk. Disse er hver især med til at minde dig om hverdagens glæder, eller pligter, og fås alle i 9 forskellige farvedesign. Ud over badeværelsesplakater med tekst, finder du også det klassiske toilet skilt, der hjælper dine trængende gæster med at finde netop den dør, der fører til rum, de leder efter.

Planlæg rengøringen med en flot månedskalender

Mangler du ophæng til køkkenet er en månedskalender yderst anbefalelsesværdig! En månedskalender hjælper nemlig dig og din familie med at holde styr på både mor, far og børn ved at gøre planlægning nemt og overskueligt. En månedskalender stiller kolonner op til hvert familiemedlem og rækker til hver enkel dag i måneden. I kan derefter helt selv udfylde jeres planer, og samtidigt holde øje med hinandens gøremål på daglig basis. Et produkt som en månedskalender er derfor perfekt til husholdninger, hvor mange mennesker bor under samme tag, og planlægningen nogle gange kan være en udfordring. Hos Pluma Posters kan en månedskalender sågar tilpasses jeres specifikke familie, idet I kan få printet jeres egne navne og efternavn på plakaten. Produktet er derfor både praktisk og personligt — for ikke at nævne særdeles stilfuldt designet. Yderligere er en månedskalender genanvendelig, da den leveres med glasramme og tusch, sådan at I bare behøver at viske måneden væk, når en ny begynder.

Når du bestiller plakater, kalendere eller lignende hos Pluma Posters, får du altid gratis fragt på bestillinger over 375 kr. Bestiller du inden 14:00 i hverdagene, sendes ordren afsted samme dag, og hurtig levering er derfor én af de mange grunde til, at netop denne webshop har fået hele 5 stjerner på Trustpilot.