Herrestøvler- Italiensk læder når det er bedst

Hvis du er på udkig efter et par herrestøvler, der holder hele livet, er du kommet til det rette sted. Udvalget af håndlavede italienske læderstøvler vil helt sikkert imponere dig. Det, der adskiller støvlerne fra konkurrenterne, er kvaliteten af materialerne og konstruktionen. Alle støvlerne er fremstillet på italienske fabrikker i Marche-regionen, som er kendt for sine lædervarer af høj kvalitet. Du kan være sikker på, at disse støvler vil kunne holde til selv de mest barske forhold! Hvis det derfor lyder som en støvle for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på nogle herrestøvler. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Italienske herrestøvler til mænd i sort

Italienske herrestøvler til mænd i sort er en fantastisk støvle til det koldere vejr. Overdelen af støvlen er fremstillet af sort læder i topkvalitet og er både stilfuld og komfortabel. De har en firkantet tå, en justerbar rem bagpå og tre foringskanter med fire øjelapper på hvert skaft. Goodyear welt-konstruktionen med stålskaft sikrer, at du får stabilitet, når du har disse sko på, mens den enkeltsyede ydersål giver den øget fleksibilitet. Udover at kunne få støvlerne i sort er det også muligt at få Italienske herrestøvler i Cognac. Disse støvler er et klassisk valg til mænd. Støvlens overdel er lavet af cognacfarvet læder af højeste kvalitet og er både stilfuld og komfortabel. De har en firkantet tå, en justerbar rem på bagsiden og tre forede manchetter med fire snørehuller på hvert skaft. Goodyear welt-konstruktionen med stålskaft sikrer, at du får stabilitet, når du bærer disse sko, mens den enkeltsyede ydersål giver den ekstra fleksibilitet.

Vil du se godt ud i dit nye valg af italienske herrestøvler i læder?

Du skal blot trække dem på og snøre dem med lethed! Læderstøvlerne til mænd i brun er lavet af læder af højeste kvalitet og fås i forskellige størrelser. Overdelen har vandtæt membranforing, mens fodsålerne har udtagelige indlægssåler for ekstra komfort. De italienske læderstøvler til mænd lukkes med snørebånd, som du kan justere efter dine egne pasformsønsker. Hvis du ønsker at se godt ud i dit valg af italienske læderstøvler til mænd, men stadig føle dig komfortabel, så er disse stilfulde valg lige hvad lægen har ordineret!