Hansen & Larsen – Ekspertviden siden 1968

Hansen & Larsen blev stiftet i 1968 af Holger Larsen og Niels Karl Hansen og har siden da båret navnet af de to venner med en fælles drøm om godt håndværk og skabelsen af en virksomhed med ekspertviden inden for byggeri. I dag har Hansen & Larsen 80 medarbejdere og bygger alt fra erhvervsbyggeri og landbrugsbyggeri til private boligdrømme. Hansen & Larsen har valgt at ansætte specialister inden for et hvert håndværk, så de kan give professionel rådgivning lige fra start til slut i hvert byggeri.

Nærhed er keyword

Nærhed er et af hovedingrediensen til et godt samarbejde mellem bygherrer og byggefirma, og det er et udtryk alle i byggefirmaet Hansen & Larsen kender godt. De er et byggefirma, der er med lige fra den første blyantstreg hos arkitekten, til det sidste malerstrøg inde i den færdige bygning.

Erhvervsbyggeri

Hos www.hansenlarsen.dk finder man meget nemt deres tre specialer delt op i kategorierne Erhvervsbyggeri, Landbrugsbyggeri og Privatbyggeri. Under kategorien Erhvervsbyggeri kan du læse og se billeder af de projekter de har afleveret. Hos Hansen & Larsen laver de alt fra facaderenovering til total renovering af erhvervsbygninger. En erhvervsbygning er ikke bare en bygning, der ligger lige så meget personlighed og passion i et erhvervsbyggeri, som der gør i en privatbolig.

Landbrugsbyggeri

Landbrugsbyggeri er ikke bare lader og hølofter. Der er specielle krav til staldbyggeri og hos Hansen & Larsen har de sat sig ind i regler omkring svinestalde, kostalde m.m. og kan derfor rådgive dig hele vejen igennem, så du for lige netop det du ønsker dig samt overholder diverse krav omkring bl.a. dyrevelfærd, regler omkring gylletanke samt løsdrift stalde og mange flere.

Privatbyggeri

Her laver Hansen & Larsen også alt fra nybyggeri til tilbygninger til private, og her går de også op i nærhed. De er med fra første blyantstreg til det sidste malerstrøg, og her er heller ingen opgave for lille eller for stor til Hansen & Larsen. De har både professionelt mandskab til alt fra vvs arbejde, tømrerarbejde, murerarbejde og alt der imellem, og de har alle en passion for hver deres håndværk, og de er med til at skabe din drømmevilla. Så uanset om du ønsker en tilbygning til dit hus, eller om det er nybyggeri, så står Hansen & Larsen klar til at hjælpe netop dig.