Gør hele familien klar til ferien

Der kan godt være en del spænding i tiden op til en ferie, og alt efter hvilken type familie der tager på ferie, kan der også sagtens indgå en hel del forberedelse. Rejser du med familien, er det nemt at blive lidt stresset, og særligt hvis der skal små børn med på ferien, kan I som forældre godt få lidt svedige håndflader – så hvordan får I lige forberedt hele familien til en god ferie?

Find det rigtige tøj frem

Der findes mange forskellige måder at tage på ferie på, og derfor er der heller ikke en pakkeliste til tøj, der gør sig gældende for samtlige feriemåder. Men I er naturligvis godt klar over, hvilken slags ferie I skal på, ligesom I nok nogenlunde er klar over, hvilket vejr I kommer til at løbe ind i.
Men er det nu f.eks. en badeferie, er det altså også godt at være forberedt med lidt mere end bare badetøjet til børnene – de skulle nødigt blive kolde efter en tur i vandet, så se udvalg af badeponchoer til børn.

Hvor mange planer tør I lægge?

Selvom du naturligt gerne vil have, at ferien går helt efter bøgerne, så er det bare sjældent tilfældet – måske vil vejret ikke det samme, som I vil, måske opstår der sygdom, eller måske vil børnene bare virkelig ikke afvige fra poolen. Der kan ske mange ting på en ferie, der rykker lidt rundt på planerne, og derfor gælder det også lige om at finde ud af, hvor mange planer I egentlig reelt tør lægge.
Særligt hvis I har mindre børn med på ferien, kan det godt være farligt at lægge alt for mange planer – ofte fordi små børn ikke vil lave det helt store på en ferie, men også fordi der bare kan opstå så mange uventede situationer.