Gør det nemt med en velsmagende frokostordning til firmæt

På arbejdspladsen er frokosten et vigtigt samlingspunkt. Det er her I samles om frokostbordet og får tid til at sludre om alt mellem himmel og jord. Man skal bestemt ikke glemme, at det også er her, at I skal kunne fylde kroppen op med ny energi og godt humør, så I kan klare jer igennem resten af dagen. Et populært alternativ til den hjemmesmurte madpakke er frokostordningen. En frokostordning kan sammensættes efter individuelle behov og leveres helt til døren. Forkæl dine medarbejdere med et frisk måltid mad hver dag.

Det er essentielt at behandle sine medarbejdere godt i en virksomhed. Dette gælder på mange områder, men især i forhold til ernæring. Næring til maven er næring til hjernen, og det er derfor vigtigt med en sund og afbalanceret frokost, så alle kan klare sig godt gennem resten af arbejdsdagen uden at køre helt død. Når du skifter madpakken ud med frokostordningen, sparer du tid og penge, og så kræver det heller ikke et køkken.

Varierende og spændende retter

Har dit firma valgt at gå med en frokostordning, er det vigtigt, at der er noget til enhver smag. Hos Frokost+ er den gode smag, friske råvarer og variation i fokus. Disse tre fokuspunkter kan tydeligt mærkes på deres spændende retter, der er ud over det sædvanlige. Du kan både finde klassiske og traditionelle retter samt mere utraditionelle retter, men med samme velsmag og gode råvarer. En firmafrokost fra Frokost+ består typisk af:

  • En varm ret
  • Suppe eller koldskål
  • En kold ret, tapas eller forret
  • Sunde og lækre salater
  • Salatbar med toppings og hjemmelavet dressing
  • Brød (hjemmebagt)
  • Pålæg fra slagteren
  • Pålægssalater med klassisk tilbehør
  • Lidt sødt til ganen om fredagen

De tilbyder desuden også vegetarretter, laktosefri retter og retter uden svinekød. Menuen kan tilpasses og skræddersyes til dine ansattes individuelle behov, så alle efterlades glade og tilfredse. Find din frokostordning fra frokostplus.dk her.

Firmafrokost til virksomheder i Aarhus og omegn

Du er kommet til det helt rette sted, hvis dit firma har base i Aarhus og omegn. Det er nemlig lige netop disse postnumre, Frokost+ tilbyder levering til. Uanset om din virksomhed er større eller mindre, kan du få leveret frisk og velsmagende frokost til kontoret helt til døren. Alle retter bliver desuden leveret i praktiske opbevaringskasser, som holder maden indbydende og spændende helt frem til, at den skal serveres. Tøv ikke med at bestille din frokostordning i dag hos Frokost+. Hvis du er tvivl eller har brug for gode tips til sammensætningen af menu, står de fagkyndige medarbejdere altid klar til at hjælpe.