Gode råd til at bygge et lille badeværelse

Ønsker du dig et helt nyt badeværelse, men har du begrænset med plads? Så er det nogle gange nødvendigt at tænke over at vælge nogle særlige løsninger, så du får mest muligt ud af din plads.

 

Det er muligt at lave et badeværelse på et meget begrænset antal kvadratmeter, men det kræver også, at du tænker lidt kreativt.

 

Her får du nogle tips til at komme i gang med at bygge et lille badeværelse.

 

Overvej hvad du har brug for

 

Det er først og fremmest en god idé at tænke over, hvad du egentlig har brug for på dit nye badeværelse. Hvis det er dit eneste badeværelse, så er der brug for både toilet, håndvask og bad. Men hvis du har flere badeværelser og begrænset med plads, så er det ikke sikkert, at du har brug for endnu et bad. Det kommer helt an på, hvad du har i forvejen, og hvad du har af behov.

 

Få inspiration på en badeværelsesudstilling

 

Hvis du ikke har bygget et nyt badeværelse før, så er det ikke sikkert, at du er klar over, hvad du faktisk ønsker dig. Det er slet ikke sikkert, at du ved, hvad du er til og ikke er til. Derfor er det en stor hjælp at besøge en badeværelse udstilling for at få noget inspiration til både indretning, farver, materialer m.m. En badeværelse udstilling giver dig som regel hurtigt en bedre idé om, hvad der passer til din bolig og stil.

 

Hæng dine møbler op

 

Når det kommer til både toilet og badeværelsesmoduler til håndvask, så er det både muligt at hænge det op og at vælge noget med ben på. Når du har med et lille rum at gøre, så er det ofte en fordel at vælge nogle møbler, der bliver hængt op på væggen. Det giver nemlig noget mere luft, og får dit badeværelse til at syne lidt større og mindre kompakt.

 

Gå efter nogle lyse farver

 

Når du indretter et lille rum, så er det altid en god idé at gå efter nogle lyse farver. Mørke farver får nemlig som regel et rum til at syne mindre, end det er. Lyse farver får dit badeværelse til at virke lettere og større. Det gælder både loftfarve, vægfarve, møbelfarve m.m.

 

Lyse farver behøver ikke kun at være forskellige slags hvid, så der er stadig rig mulighed for at skabe en spændende indretning.