Giv din sommer en styling

Er du lidt usikker på, hvad du har behov for her til sommer. Der findes meget sommertøj, som er flot til alle slags anledninger. Men er du træt af at skulle hænge kjoler på bøjler, så de ikke krøller, eller tænke over, hvis det blæser udenfor. Der er mange gode alternative til de søde sommerkjoler. Her kan man starte med at kigge efter shorts. Shorts fås i mange forskellige former til både hverdag og fester.

Den gode klassiker

Er du ked af at skulle undvære dine dejlige cowboybukser hen over sommeren, fordi det er for varmt at gå rundt i dem. Der findes heldigvis en anden god løsning – shorts. Der findes mange varianter af shorts til damer. En af mulighederne er nemlig cowboyshorts. Så selvom de flotte bukser er blevet lagt nederst i skuffen, er der nu mulighed for at lufte benene i et par flotte shorts. Shortsene er nemlig en ægte klassiker, som er velegnet i alle sammenhænge, både til hverdagsbrug, fester og ferier. Men hvis du trænger til at prøve noget andet end denim, er det også mange andre flotte alternativer.

Brug de rigtige sko

En anden fordel ved shorts er, at du kan style dem med en flot top eller trøje. Herved kan du også bruge shortsene i flere sammenhænge, da både sko og trøje spiller en stor rolle i stylingen. Der findes et hav af fine sommersko og sandaler, som kan være flotte til en ferie, derudover er det også nemt at skifte over til et par gode vandresko eller kondisko, hvis man skal ud at gå en længere tur eller på shopping, hvor fødderne kan have behov for godt fodtøj, så man ikke får ondt. Det er på mange måder en fordel at vælge shorts, og hvis det bliver koldt, er det nemt lige at tage en striktrøje på.