Fugleklodser, trapezplader m.m. til ståltag

Ståltag på bestilling! Dette er netop, hvad du finder hos Profilmetal A/S. Deres store udvalg af alt til ståltage forhandles direkte fra egen fabrik, sådan at du garanteres høj kvalitet — og op til 40 års garanti. Find alt fra fugleklodser til trapezplader og bestem selv, om du vil have varerne leveret til hoveddøren eller sat klar til afhentning på fabrikken i Slagelse.

Fugleklodser – Se udvalget på www.profilmetal.dk!

Med fugleklodser kan du undgå, at de tage, du monterer, får vind, skidt og snavs ind under sig. Fugleklodser går nemlig ind og lukker helt tæt, sådan at ingen former for vind og vejr har mulighed for at trænge igennem. Ligeledes bruges fugleklodser som en sikring for, at hverken fugle eller insekter beslutter at bygge rede eller at bo under din tag – eller facadekonstruktion. Fugleklodser er derfor et vigtigt element, når enten tage eller facader skal kunne holde tæt i længden. Du monterer ganske enkelt fugleklodser der, hvor du ønsker at tætne taget. Dette kunne for eksempel være under ståltagpladen ved tagfoden. Vær opmærksom på, at forskellige længder af fugleklodser passer til forskellige stålprofiler, sådan at klodsen passer til dækbredden på stålpladen. Hos Profilmetal A/S finder du derfor fugleklodser med stor top, der passer til tagpladens overside og vægpladens underside, samt lille top, der fungerer modsat.

En af landets markedsledende specialister i ståltag

Et ståltag behøver således ikke at være sværere end som så! Profilmetal A/S forhandler nemlig kvalitetsprodukter til montering af ståltage og -facader, der gør det muligt for dig og din virksomhed at udføre jeres job med produkter i høj kvalitet og lang holdbarhedstid. Samtidigt behøver et ståltag heller ikke at koste det hvide ud af øjnene! Det flotte sortiment af stålprofiler forhandles nemlig ligeledes til fordelagtige priser, sådan at Profilmetal A/S kan leve op til målet om at blive danske håndværkeres foretrukne leverandør af produkter til ståltag. Denne mission er nemlig kun mulig ved at give dig en god oplevelse hele vejen igennem — lige fra dit nysgerrige kig på udvalget, til din bestilling på et større parti af flotte stålprofiler. Hos Profilmetal A/S ved man nemlig, at en investering i et nyt tag er en investering, der gerne skulle være langsigtet, og derfor skal de materialer, man bruger, naturligvis leve op til dette. De profilerede stålplader, der udgør et ståltag fra Profilmetal A/S, fås derfor med op i mod 40 års garanti og kan bestilles med specialmål, skulle dette være nødvendigt.

Læs mere om specialmål, fugleklodser og ståltag generelt på www.profilmetal.dk, hvor du ligeledes finder kontaktoplysninger, hvis du skulle være interesseret i at snakke med en kompatibel medarbejder.