Fragt og opbevaring: Lej en isoleret container

De fleste danskere kender til pladsmangel. Det gælder særligt dem af os, der er bosat i landets storbyer.
Har du akut brug for plads uden for hjemmet til ting, der enten skal opbevares eller fragtes fra A til B? Så kan du overveje at leje en isoleret container.

Fordelene ved en isoleret container

Den isolerede container er en form for fragtbeholder, som er designet til at kunne opretholde en specifik temperatur. Som regel er en isoleret container foret med isolationsmaterialer som for eksempel skum eller skumglas, der bidrager til minimeringen af den varmeoverførsel, der ellers både sker indefra og udefra.
Isolerede containere bruges særligt af virksomheder, der når de fragter deres varer, skal sikre varerne en temperaturkontrol: Fødevarer, farmaceutiske produkter, kemikalier og lignende varer bliver ofte transporteret i isolerede containere. Dog er der også mange privatpersoner, som engang imellem vælger enten at købe eller leje en isoleret container.

Private lejere af isolerede containere

Når privatpersoner lejer isolerede containere sker det oftest i forbindelse med opbevaringen af blomster, føde- og drikkevarer i forbindelse med for eksempel fester og lignende arrangementer. Planlægger du for eksempel en fødselsdag eller et bryllup i din baghave, er der en god sandsynlighed for, at du i tiden op til ikke selv har plads til alle de ting, som gæsterne skal indtage på festdagen. Og så er en isoleret container rigtig god at have ved hånden.
Den isolerede container er også populær blandt folk, der mangler plads til opbevaringen af følsomme genstande som elektronik, kunstværker eller fotografisk udstyr. Der findes ligeledes danskere, som omdanner de isolerede containere til midlertidige bopæle eller opholdsområder, hvis de for eksempel står over for en flytning.

DC-Supply udlejer og sælger

Lyder en isoleret container som noget for dig? Så har du rigtig god grund til at svinge forbi DC-Supplys hjemmeside. DC-Supply specialiserer sig både i udlejning og salg af isolerede containere, og deres udvalg dækker mange forskellige størrelser og formål. Dertil omfatter DC-Supplys sortiment både brugte og nye modeller, og hvis du vælger at leje én af modellerne, kan du stort set selv bestemme, hvor længe du vil have den til rådighed.
DC-Supplys salgsteam har bred erfaring med isolerede containere. Har du spørgsmål undervejs, er det altså bare om at henvende dig via de kontaktoplysninger, som du finder på deres hjemmeside.