Fordelene ved at fyre med træpiller

Når du skal have opvarmet din bolig, så kan det have sine fordele at benytte et pillefyr med gode træpiller. Først og fremmest er det sundt for din og din families økonomi. Når du fyrer med træpiller, så betaler du nemlig ikke afgift på CO2. Og det kan i den grad mærkes på pengepungen. I forhold til at opvarme din bolig med olie, gas eller el, så vil du opleve en besparelse med et pillefyr årligt, der i høj grad er til at tage at føle på. Faktisk kan du spare mellem hele 60-70% af din regning på varme ved brug af pillefyr.

Find de rigtige træpiller

Der er selvfølgelig også en opgave i at finde de bedste træpiller til dit fyr. Her kan det klart anbefales, at du bruger hp træpiller. Forkortelsen hp står for high performance, og det er der en grund til. Med hp træpiller får du nemlig et af de bedste produkter, du kan finde. Med hp træpiller får du et produkt, der brænder længe og har et minimalt klimaaftryk. Pillerne består udelukkende af smuld og spåner fra træindustrien, og dermed får du altså den reneste vare af alle. Derudover er hp træpiller en af de bedst brændende pilletyper på hele markedet. Dette sikrer dig høj levetid og minimalt klimaaftryk samtidig med, at du i allerhøjeste grad får noget for pengene.

Hvis du er det mindste i tvivl, så gå efter hp træpiller. Det er godt for pengepungen, du får masser af varme til hjemmet, og du sætter et lavt klimaaftryk.

Hvorfor er det så godt for klimaet?

Når du brænder træpiller af, så udleder træet faktisk ikke mere CO2, end træet ellers ville have gjort. Når træer lever og trives, så optager de CO2. Men når træerne bliver gamle og dør, så indeholder træet stadig al den CO2, som det ikke har fået udskilt endnu i de naturlige biologiske processer. Når du brænder dette træ af, så udnytter du varmen, der kommer derfra, men du lukker ikke mere CO2 ud end det, som træet ellers havde udledt helt naturligt. Derfor er træpiller faktisk nærmest en klimaneutral måde at opvarme din bolig på.

Med hp træpiller kan du også være med til at gøre en forskel for klimaet. Og hp træpiller er både gode for klimaet, de har en høj levetid i dit pillefyr, og de har en fair pris. Så dit næste pillekøb bør helt klart foregå med hp træpiller.