Fordelene ved at bo tæt på vand

Du er færdig med din uddannelse, har mødt den eneste ene, har måske planer om at blive gift og/eller få børn i nærmeste fremtid, eller er bare generelt klar til at slå dig ned et sted, hvor du kunne forstille dig at bo de næste mange år.

I Danmark er vi så utroligt privilegerede, at vi er tæt på vand, næsten lige meget hvor vi befinder os i landet, hvad end det er i form af fjord, sø, hav eller åer.

Der er mange gode fordele ved at bo tæt på vand, som vi vil komme nærmere ind på det. Du kan klik her for inspiration fra et lokalsamfund, der i den grad er omringet af vand.

Det perfekte sted at gå tur

Er du en person, der måske har lidt svært ved at motivere dig selv til at komme ud og røre dig i løbet af dagen? Så er vand måske løsningen for dig!

Mange findere det nemmere at finde motivation til at komme udenfor, hvis der er noget seværdigt at opleve, og der er ikke noget, der kan lokke så meget som udsynet til vand. Det bliver bare aldrig kedeligt at gå en tur rundt om en spejlblank sø eller at stå og råbe ind i bølgerne ved det vilde Vesterhav. Garanteret glædesrus hver gang!

Frisk havluft som middel mod søvnløshed

Dette gælder specifikt havluft, men vidste du, at du får et boost af magnesium, når du er ved havet og at magnesium er godt mod søvnbesvær? Du kan selvfølgelig også bare indtage magnesium i pilleform, men det er altså ingenting sammenlignet med den ægte vare, da du udover magnesium også får glæden af frisk luft og god udsigt, når du går en tur ved havet. Det må da siges at være en win-win!