Flot indendørs ståltrappe fra First Floor CPH

Kunne du tænke dig råt interiør i stål og glas, der sætter et særpræg på ethvert hjem? First Floor CPH hjælper dit interiør med at nå nye højder. Find alt fra lækre indendørs ståltrapper til den populære New Yorker væg, der passer naturligt ind i de fleste hjem. Læs videre her, hvis du er interesseret i flotte designløsninger, god service og pålideligt håndværk.

Flotte indendørs ståltrapper fra First Floor CPH

En indendørs ståltrappe fra First Floor CPH kan meget mere end bare at være god at gå på. Denne indendørs ståltrappe er nemlig ikke bare gennemtænkt, velproportioneret og yderst funktionel, men også et æstetisk indslag, der pynter i mange moderne hjem. Trapper er nemlig en stor del af hjemmets indretning og derfor et element, der tiltrækker meget opmærksomhed – alt i alt et element med indflydelse! En speciallavet indendørs ståltrappe fra First Floor CPH er en trappe, hvor funktionalitet kædes sammen med æstetik, idet det sort-matte stål står i stærk kontrast til et moderne hjems ofte hvide vægge. En indendørs ståltrappe er derfor et godt match til mennesker, der har øje for design og ved, at et råt look passer perfekt i forlængelse af større hvide flader. En indendørs ståltrappe kan også nemt kombineres med en New Yorker væg, hvis du har et ønske om at skabe en rød tråd og et mere sammenhængende helhedsindtryk gennem din indretning.

Tidssvarende New Yorker vægge til moderne hjem

En New Yorker væg fra First Floor CPH har en lang række fordele som en almindelig gipsvæg ikke har – vigtigst af alt mængden af lys. Mange mennesker oplever nemlig problemer med indelukket klima i forbindelse med rumopdeling, da moderne hjem ofte består af få store rum. Når du vælger at installere en New Yorker væg, lader du i stedet lyset strømme. En New Yorker væg kan således afskærme fugt, lugt og lyd helt uden at gå på kompromis med lys. På den måde er den til stor gavn for indeklimaet. Hos First Floor CPH fås en New Yorker væg desuden i specialtilpassede løsninger, så du altid kan få indarbejdet disse vægge, uanset hvor store, små eller kringlede dine rum er. Der findes altid en mulighed for en New Yorker væg, uanset hvor stor du ønsker den, eller hvor mange vinduer, du føler, du har behov for. En New Yorker væg kan desuden kombineres med en New Yorker dør, hvis du ønsker gennemgang. Det sorte stål, der bruges til New Yorker vægge er også altid pulverlakeret, ligesom at alle svejsninger er perfekt slebet for at give en flot finish.

På www.firstfloorcph.dk kan du se visualiseringer af andre trapper og vægge og således danne dig et indtryk af de mange muligheder. Her finder du ligeledes kontaktinformationer på virksomheden, der hellere end gerne guider dig på vej mod et smukkere hjem.