Flesh & Blood – Det perfekte kortspil

Hvad er Flesh & Blod? Flesh & Blood er et nyt samlekortspil, der handler om de mægtigste helte, deres legendariske udstyr og alle de unikke kampfærdigheder, som hver enkelt af dem har. Målet med spillet er derfor at sammensætte den bedste kombination af offensiv og defensiv for din helt ved at vælge udstyr og kampkort, der passer til den spillestil, du har valgt at spille med ham eller hende. Der er en masse forskellige helte, som du kan vælge til din opsætning. Ved at deltage i denne Kickstarter-kampagne hjælper du Flesh & Blood med at blive ikke bare en realitet, men også noget større end de kunne opnå på egen hånd. Flesh & Blood er allerede tilgængeligt på fransk, tysk og engelsk. Lyder det som noget for dig? Så skynd dig ind i udvalget og få fat på Flesh & Blood.

Flesh & Blood – Meget mere end et kortspil

Flesh & Blood er et byttekortspil, men det er også meget mere end det. Flesh & Blood er ikke bare endnu et brætspil, der er blevet tilpasset til en digital version. Flesh & Blood er meget kompliceret at spille i virkeligheden, hvilket betyder, at Flesh & Blood-spillere er tvunget til at fokusere på strategien i spillet i stedet for at tage billeder og videoer af deres bedste skud eller dele dem online med venner, som måske er gået glip af at spille deres egen Flesh & Blood-kamp mod dem. Flesh & Blood lader dig opleve, hvordan det føles at kæmpe mod mennesker, i det mindste indtil du er klar til noget større! Flesh &Blood blev skabt af Nicolas Raoult tilbage i 1994.

Stor udvikling i Flesh & Blood

Flesh & Blood blev født som et simpelt kortspil, der skulle spilles med venner. Flesh & Blood blev designet til dem, der ønsker at opleve bordspil som aldrig før, og Flesh & Blood har udviklet sig lige siden. Flesh & Blood er stadig konsekvent og komplet, det er også let at lære. og Flesh & Blood er blevet oversat til engelsk, tysk og fransk. Kød og kød Blood er et spændende samlekortspil, hvor du kan bygge dit eget deck fra starten! Flesh & Blood vil give dig timevis af sjov og masser af spænding samt uforglemmelige øjeblikke. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på det sjove kortspil.