Find den kabeltromle, der bedst matcher dine behov, på www.av-cables.dk

Kabeltromler, stikdåser og kabelskjulere er bare en lille del af det brede katalog af elektronik og tilbehør dertil, som forhandles på www.av-cables.dk. Denne store webshop er til dig, der leder efter elektronisk tilbehør til en god pris! Du tilbydes nemlig prisgaranti på hele sortimentet, der ligeledes leveres lynhurtigt og ofte fra dag til dag.

Træk strøm over store distancer med en kabeltromle

Når der skal trækkes strøm udendørs, i værkstedet eller i haven, er en kabeltromle det perfekte værktøj at have i baghånden. Med en kabeltromle er du nemlig sikret strøm på steder, hvor der normalt ikke er nem adgang til det. Dette skyldes kabeltromlens smarte design, hvormed den kan transportere og lede strøm over store afstande. Hos Av-Cables.dk fås tromler med op til 4 udtag og både 5, 10, 20 og 50 meter lange ledninger, sådan at du kan trække strøm hele vejen rundt om huset, hvis du skulle have behov for dette. Du giver derfor dig selv chancen for at være utroligt mobil, for eksempel i forbindelse med havearbejdet, hvis du gør brug af en kabeltromle. De mange forskellige design, som kabeltromlerne findes i på www.av-cables.dk, har desuden også flere praktiske funktioner. Du kan f.eks. vælge en kabeltromle med både termosikring, sikkerhedsafbryder eller tilbagespolingsring, sådan at du hurtigt kan rulle ledningen ud og ind.

Kabeltromler i praktiske design med særlige funktioner

Kabeltromler er måske i princippet bare et hjul med ledning, men man skal ikke undervurdere, hvor rare de er at have ved hånden. Dette gælder uanset, om du mangler strøm i hjemmet eller på arbejdspladsen – både ude og inde. En kabeltromles simple design, gør den nemlig velegnet til en række forskellige situationer. Før du vælger din model, bør du dog gøre dig flere overvejelser end blot, om den skal kunne bruges udendørs eller indendørs. Først og fremmest skal du overveje, hvor lang en ledning du kunne gå hen og få behov for. Ligeledes bør du overveje en model med pillesikring, hvis du for eksempel har børn i eller omkring hjemmet. Denne sikrer, at børn undgår at få stød, hvis de skulle finde en tromle og have fingrene lidt for langt fremme. En anden valgmulighed, der kan overvejes, er, hvorvidt du vil vælge en model med jord. En sådan vil afbryde strømmen automatisk, hvis der sker en kortslutning. Har du brug for en USB-port, fås også tromler med dette. Sidst, men ikke mindst, bør du overveje din nye tromles udseende. Hos Av-Cables.dk fås kabeltromler nemlig i mange forskellige farver og design, sådan at du kan vælge den, der passer dit hjem og temperament bedst.