Få karry og paprika hos HEDEBOGAARD A/S

Smagfulde krydderier i høj kvalitet! HEDEBOGAARD A/S forhandler Danmarks største udvalg af lækre krydderier til enhver lejlighed. Det imponerende udvalg omfatter både krydderier samt krydderi- og te-blandinger, der alle fås i høj kvalitet til billige penge. Læs mere herunder udvalget af alt fra karry til paprika, samt hvordan du får fri fragt på bestillinger over 200 kr.

Lav indisk mad med karry fra HEDEBOGAARD A/S

Det alsidige krydderi karry er naturligvis en del af udvalget hos HEDEBOGAARD A/S. Det store og spændende udvalg af karry dækker mange forskellige varianter af det smagfulde krydderi, der oprindeligt stammer fra det indiske køkken. Karry kan nemlig bruges i mange flere typer af madlavning end bare indisk. Du behøver derfor ikke at gå uden om dette udvalg, hvis du ikke har smag for netop dette køkken. Find alt mellem Ostindisk karry, Madras karry og hvidløgskarry i det store udvalg på www.hedebogaard.dk. Stærk Madras karry er for eksempel en type, der passer perfekt til kødretter, saucer eller sild, da den består af koriander, gurkemeje, sennep, fennikel, birkes og meget mere. Hvidløgskarry egner sig ligeledes til saucer og kødretter, men går også godt overens med fjerkræ. Denne type af karry er sammensat af blandt andet ingefær, chili, hvidløg, bukkehornsfrø og spidskommen.

Paprika i høj kvalitet løfter madoplevelsen

Paprika er et andet alsidigt krydderi, der selvfølgelig er en del af det store udvalg fra HEDENBOGAARD A/S. Paprika egner sig til alle danske hjem, men især til jer, der holder af det mellemeuropæiske køkken. Dette ofte stærke krydderi er nemlig med til at gøre enhver ret utroligt smagfuld, uanset hvilken type paprika du vælger. Paprika stammer fra den samme type plante som chili og peberfrugt, og afgiver derfor mest af alt smage i denne genre. Brug derfor gerne paprika i marinader, dressinger eller i forskellige kødretter, og opdag, hvordan paprika fra HEDEBOGAARD A/S aldrig skuffer på hverken kvalitet eller smag. Specielle typer af paprika, såsom en blanding med hvidløg, er desuden også altid at finde i det store udvalg. Dette mix, der består af både rød paprika, grøn paprika, hvidløg og persille, og smager perfekt i sammenhæng med brasede kartofler, æggekager og forskellige salater. Røget paprika er en anden mulighed, kendt fra det spanske køkken, og brugbart i næsten alle retter, hvor du ønsker en smule røg. Du er derfor godt dækket ind hos HEDENBOGAARD A/S, hvis du holder af at krydre dit køkken med netop dette krydderi!

Find det hele og meget mere på www.hedenbogaard.dk, hvor du altid får høj kvalitet for pengene!