Få flotte cortenstål højbede hos Thy-metal

Når du vælger at få et cortenstål højbed fra Thy-metal, slipper du for at kravle rundt på dine knæ eller bøje din ryg, når du skal luge. Cortenstål er opfundet til brobygning og er meget langtidsholdbart ‒ også i det danske vejr. Med tiden dannes et rustrødt lag, som beskytter højbedet. Den rustrøde farve falder naturligt ind i din have. Vælg imellem en lang række standardmodeller, eller vær med til at designe dit eget cortenstål højbed. Besøg deres hjemmeside nu, og få hurtig levering og mulighed for rentefri finansiering.

Dyrk blomster i cortenstål højbede fra Thy-metal

Gider du ikke at ligge på dine knæ eller bøje din ryg, når du skal luge? Med et cortenstål højbed kommer du op i en fornuftig arbejdshøjde. Et af standardmålene på et højbed er 60 centimeter i højden, og ønsker du det højere, kan du kontakte virksomheden pr. telefon eller på deres hjemmeside. Fortæl dem, hvilken model du ønsker, men giv til kende at du ønsker en højde på for eksempel 70, 75 eller 80 centimeter. Det giver en helt anden arbejdsglæde, når du kan stå behageligt ved dine planter. Standardmodellerne er runde, kvadratiske og rektangulære, L-formede, U-formede og S-formede.

Du får velsmagende retter med krydderurter, og samtidig får du et flot cortenstål højbed i din have. Vælg flere højbede af cortenstål, så du også får dine blomster op i en god arbejdshøjde. Du kan gøre højbedene skulpturelle ved at stille flere oven på hinanden. Ud over at det bliver nemmere at luge, bliver det også nemmere at vande. Cortenstålets farve falder efterhånden naturligt i med havens farver.

Minimer ukrudtet med et cortenstål højbed

Fjerner du muldlaget og lægger en fiberdug under dit cortenstål højbed, slipper du for det ukrudt, der kommer nedefra. Det er meget overskueligt at luge et afgrænset område ad gangen. Når du bruger højbede, bliver jorden hurtigere varmet op, planterne får luft til rødderne, og din plantesæson bliver længere. Og sætter du også en sneglekant på højbedet, bliver du fri for de fleste dræbersnegle og andre snegle i dit bed. Du kan derfor koncentrere dig om dine planter.

Et højbed af cortenstål er meget holdbart, da denne ståltype oprindeligt blev skabt til broer. Cortenstål danner med tiden et beskyttende lag i en rustrød farve og er langtidsholdbart og vejrbestandigt under danske vejrforhold. Skal dine højbede være diskrete, kan du vælge dem i 30 centimeters højde.

Se de mange flotte designs på www.thy-metal.dk, bestil de cortenstål højbede, eventuelt med sneglekant, du har brug for, og få levering inden for 5 dage samt mulighed for rentefri finansiering.