Er garagegulvet kommet for at blive?

Leder du efter et stærkt gulv til dit bryggers, din garage eller andre områder, hvor et hårdt og blankt gulv vil gøre sig flot gældende? Så vil vi anbefale at kontakte Epoxy Garage Gulve, hvor du får branchens hårdeste kvalitetsgulv!

Men hvorfor skal du i det hele taget vælge et epoxygulv, tænker du måske? Svaret er egentligt enkelt nok: Du får et gulv, som har en god pris, er modstandsdygtigt og har lang levetid.

Mød det hårde gulv

Når du vælger at investere i et epoxygulv, er det et gulv, som er utrolig stærkt. Gulvet lægges ved at sammenblande to komponenter, der hærder og bliver virkelig solidt. Netop fordi der er tale om et produkt, som skal blandes og lægges med lige og rolig hånd, anbefaler vi, du bruger fagfolk til opgaven. Det giver det bedste resultat – både holdbarhedsmæssigt og rent visuelt.

Når man lægger et epoxygulv, gør man det på en gang, hvor hele gulvet lægges som en enhed. Det betyder, du ikke får nogle drilske riller eller samlinger, som er kendt for at være steder, hvor skidt og snavs rodfæster sig. Det gør gulvene mindre kønne og kan også føre til misfarvninger. Det problem har du heldigvis ikke, hvorfor rengøring og vedligeholdelse er en nem opgave.

Vær desuden opmærksom på, at gulvet kan lægges som flere typer. Der er både det klassiske polyurethan gulv, hvor der også er en fleksibel gummibelægning, som giver en støddæmpende egenskab. Derudover kan du også vælge et stentæppe gulv, hvor du får mere visuelt for pengene, hvilket f.eks. er en af årsagerne til, at denne gulvtype er populært i showrooms.

Er design vigtigt for dig, er der naturligvis også mulighed for at vælge et color quartz gulv, der kan lægges i mange farver og med skridsikker overflade, hvilket gør det mere sikkert at færdes på det.

Fælles for alle typerne er, at du får en god pris, et utrolig stærkt gulv og dertil flot design. Derfor er et epoxygulv et sikkert valg, der er kommet for at blive.