Dyrlægens Gård har Kalm til kæledyr

Leder du efter de bedste produkter til dit kæledyr, så er www.dyrlaegensgaard.dk en helt oplagt hjemmeside at besøge. Dyrlægens Gård er en smådyrsklinik og webshop, hvor du kan få en masse fodertilskud og receptfrie produkter til eksempelvis hunde. De har beroligende Kalm fodertilskud, som du kan bruge til at komme din hunds angst til livs. Hos dem finder du også sårrens til hunde, så der ikke gå infektion i din hunds sår.

Din hund beroliges med Kalm fra Dyrlægens Gård

Leder du efter noget med en beroligende effekt, så dit kæledyr ikke bliver ængsteligt på eksempelvis nytårsaften? I så fald er Kalm produkter fra Dyrlægens Gård et oplagt udvalg at gå på opdagelse i. Første gang man har kæledyr under nytårsaften, finder man hurtigt ud af, at raketter og fyrværkeri kan give anledning til uro i dyret. Her kommer Kalm ind i billedet. Disse produkter er specifikt produceret til at berolige kæledyr. En til to timer før begivenheden gives produktet fra Kalm til hunden, og så vil det være nemmere for den at finde ro i kaosset. Brugen af dem dog er ikke kun begrænset til en enkelt begivenhed. Derimod kan Kalm bruges til kæledyr, som generelt er mere ængstelige end gennemsnittet. Heldigvis er Kalm ikke fyldt med kemikalier, men baseret på det naturlige stof L-tryptophan. Det er dette stof, der får dit kæledyr til at slappe af, og derfor skal du ikke være bange for uforudsete bivirkninger foranlediget af kemikalier.

Plej din bedste vens poter med sårrens til hunde

Plejen af din hund stopper ikke ved beroligende fodertilskud. Hos Dyrlægens Gård har de også sårrens til hunde, og som hundeejer ved man, at det kan være særdeles nødvendigt. Specielt om vinteren, når der spredes salt på vejene og fortovene, og poterne tager skade af dette, er sårrens til hunde behændigt. Indimellem møder man også andre hunde og hundeejere, og der kan opstå mindre slagsmål mellem hunde, der resulterer i små skrammer. I disse tilfælde, samt mange andre, er det vigtigt at sikre sin hund mod infektioner. Sårrens til hunde fra Dyrlægens Gård kan bruges til pleje af sår, hudbetændelse og mindre forbrændinger. På www.dyrlaegensgaard.dk kan du læse mere om deres sårrens til hunde, og du kan læse om parret bag Dyrlægens Gård. Ulla Bech Qvist er selv dyrlæge, så hun har stor viden om hundes medicinske behov for eksempelvis sårrens. Vil du have råd til de bedste produkter til dit kæledyr, er der altså gode grunde til at tage kontakt til dem.