Du kan få billig motorolie fra weboil.dk

Du får et stort udvalg af billig motorolie i høj kvalitet til blandt andet din bil. I kendte mærker af motorolier får du for eksempel Liqui Moly motorolie, som er særligt egnet til amerikanske og asiatiske, moderne biler. Dog opfylder nogle af varianterne også specifikationer fra europæiske bilproducenter. Olien kan være til biler, hvor der langt mellem olieskift og store krav til motoren. Du kan vælge den i forskellige dunkstørrelser. Weboil.dk lover professionel rådgivning og dag-til-dag-levering af Danmarks billigste olie.

Weboil.dk tilbyder billig motorolie til din bil

Du får de kendte motorolier i høj kvalitet til gode priser, da de importerer alle deres olier direkte fra producenten. Den motorolie, du vælger, opfylder dine behov for, at din motor yder optimalt, da det er gennemtestede produkter. Desuden har de 30 års erfaring og kan rådgive dig om motorolie, der renser og plejer din motor. Du får dunke med 1 L, der passer til private. Dit værksted kan købe dunke med 5 og 20 L.

For at gøre det overskueligt for dig at vælge den rigtige motorolie, fører de udelukkende motorolier fra populære brands som Shell, Ardeca og Liqui Moly. Under hver olie står der specifikationer og information om den passer til din bil. Er der et W i navnet, står det for winter, og du kan blandt andet bruge den om vinteren. Bilproducenterne har specifikke krav til hver motorolie, og dem overholder weboil.dk naturligvis. Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe til dem eller sende dem en mail.

Plej din motor med Liqui Moly motorolie

Du får Liqui Moly motorolie i mange forskellige varianter. Special Tec AA 0W16 anbefales til specifikationer fra følgende fabrikanter: Toyota, Suzuki, Lexus og Honda, hvor der er lange olieskiftintervaller og høje krav til motoren. Liqui Moly motorolie Special Tec AA 0W16 er i premiumklassen og er en lavfriktionsmotorolie. Den beskytter glimrende mod slitage og sænker brændstof- og olieforbruget. Liqui Moly motorolie trænger hurtigt ind, og samtidig holder den motoren ren.

Liqui Moly motorolie Energy 0W40 anbefales til biler, der overholder en række specifikationer, som du kan finde på weboil.dk. Der er også nogle fra europæiske bilproducenter. Liqui Moly motorolie Energy 0W40 trænger lynhurtigt ind ved koldstarter, og smørefilmsstabiliteten er fantastisk under ekstreme køreforhold. Brug den, hvis du har langt mellem bilens olieskift. Du kan anvende den til din dieselbil uden partikelfilter eller til din benzinbil, og den beskytter din motor mod slid.

Bestil Liqui Moly motorolie eller andre motorolier online inden klokken 13 på www.weboil.dk, og få det leveret næste dag. Det er nemt og billigt.