Derfor er stålbordplader vigtige i et storkøkken

Når du skal have 50-års fødselsdag, konfirmation for dit barn eller kobberbryllup med din partner, så vil mange nok vælge at bestille mad udefra, hvis de ikke ønsker at holde festen på en kro eller et hotel. Ved at bestille mad udefra skal du ikke selv stå i køkkenet i flere dage, og du kan dermed være mere til stede overfor dine gæster. Der findes mange forskellige cateringsfirmaer i Danmark, som både kan levere maden og, hvis du ønsker det, tjenere til jeres fest. På den måde slipper du for at tænke på andet end, om alle har noget vin i deres plads.

Vigtigt med stålbordplader i et storkøkken

Du tænker nok ikke over det, når du sidder hjemme i din sofa og skal bestille mad hos et cateringfirma, men det er altid en god idé lige at tjekke fødevarestyrelsens smileyordning, hvor du kan se, om det valgte cateringfirma har styr på hygiejnen. For at et cateringfirma kan leve op til de høje krav og regler om hygiejne, bør de have stålbordplader i deres køkken, da det er noget lettere at holde hygiejnen oppe med en stålbordplade end for eksempel træ. Det er også vigtigt, at deres stålbordplade er fødevaregodkendte, så de ikke bare finder en tilfældig stålbordplade i et byggemarked. Det er selvfølgelig svært for den enkelte danskere at vide, om det specifikke cateringfirma bruger fødevaregodkendte stålbordplader, men har de en glad smiley fra fødevarestyrelsen, så er der helt sikkert styr på det.

Hvor finder jeg smileyordningen henne?

Nu er der flere gange blevet nævnt ”smileyordning” fra fødevarestyrelsen, og måden du finder det på kræver bare en computer. Du går ind på fødevarestyrelsens hjemmeside og søger på ”FindSmiley.dk”. Der kan du indtaste navnet på det cateringfirma, som du overvejer, og se hvordan fødevarestyrelsen har anmeldt dem. Du kan også læse mere omkring stålbordplade online her.