DC-Supply forhandler 20 fods og 40 fods containere

Det er vigtigt, at du vælger den bedste container, uanset om du holder et arrangement, skal have et kontor eller har andre planer. DC-Supply garanterer dig de bedste løsninger, de tilbyder blandt andet en 20 fods container, men har også 40 fods containere, der begge kan bruges til transport samt opmagasinering.

Vælg 40 fods containere i forskellige formater

Når du har brug for god plads, er 40 fods containere det helt rigtige valg. DC-Supply har 40 fods containere, der alle er ISO standard med CSC-godkendelse. Du kan finde forskellige 40 fods containere, der hver især har praktiske detaljer. Derfor er det blandt andet muligt at få dem som open top, flatrack, high cube, dobbelt og sidedørscontainere. Selvom der er forskel på dem, kan du være sikker på, at alle 40 fods containere kommer i høj kvalitet. Har du behov for opbevaring i vinterhalvåret, kan du vælge en isoleret 40 fods container, der klarer temperatursvingninger i både større og mindre grad. Det garanterer derudover også tør opbevaring uden kondens. 40 fods containere kan købes og lejes af både private og erhverv. Søger du gode og effektive containere, er det en rigtig god ide, at du tager ind forbi dc-supply.dk og finder præcis den type, du står og mangler.

Bestil en 20 fods container i ISO standard

Du kan også finde en mindre container hos DC-Supply, hvis du ikke har brug for så meget plads. De har nemlig også en 20 fods container, der også er ISO standard og CSC-godkendt. De kommer også i forskellige containertyper, så du kan vælge den, der passer dig bedst. Med en 20 fods container kan du desuden få en isoleret, køle- og frysecontainer. Derudover er en 20 fods container også det ideelle valg som en offshore container. Som med alle deres andre containere, kan du være sikker på, at en 20 fods container kommer i yderst høj kvalitet. Det er en container, der vil holde i mange år, uanset hvor du skal bruge den henne. Derfor er en 20 fods container helt sikkert en god investering, og du kan bestille køle-fryse containere med solceller og batteri. Du har dermed en container, der er selvkørende, der ikke har brug for tilkobling eller ekstern energiforsyning. Lyder en 20 fods container som noget for dig? Så tag ind forbi dc-supply.dk, hvor du kan lære mere, om de containere de tilbyder.

DC-Supply er altid klar til at levere containere i høj kvalitet, så du er sikret det bedste produkt, uanset om det er til afkøling eller til ophold.