Cardigan dame – strik din egen trøje

Er du vild med at strikke? Leder du efter nye udfordringer til dit hjemmestrik? Så bør du prøve at strikke en fin cardigan dame.

Det er blevet mere og mere populært at strikke. Både unge og ældre nyder roen, der er i denne afslappende hobby. Det er noget, man kan få mange timer til at gå med, og så ender man som regel med at få et super fint resultat, som man selv kan få glæde af eller give til en, man holder af. De fleste starter med at strikke sokker, karklude eller andet ret nemt. Når du så har prøvet det et par gange, kan du vælge at give dig selv en udfordring. Du kan med stor fordel begive dig ud i at strikke en cardigan dame. En cardigan dame er noget enhver kan bruge både til den kolde vintertid men også til de kølige sommeraftener. Du kan naturligvis helt selv bestemme mønster og farve, og så kan du hurtigt tilføje en fin ny trøje til garderoben.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af opskrifter på cardigan dame.

Stort udvalg af cardigan dame

Der er et hav af muligheder, når du skal vælge den perfekte opskrift på cardigan dame. Du kan eksempelvis vælge en helt åben cardigan, som også kan være lidt længere, eller du kan strikke en kort med knapper i, som både ser rigtig fin ud åben og lukket. Cardigans må også gerne være lidt oversized, således bliver de nemlig utrolig behagelige og hyggelige at have på, og så kan du nemt have noget indenunder din cardigan også. Dernæst kan du tage et kig på de mange fine detaljer, som du kan vælge at tilføje til din cardigan dame. Dette indebærer både forskelligt mønster, men også detaljer i kraven, ærmerne eller noget helt andet. Du kan også vælge at lave ærmerne i en puffet model, som også giver et fint look.

Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser, for hvad du kan skabe. En ting er helt sikker – du får en helt unik cardigan dame, som du selv har lavet.