Book et foredrag om arbejdsglæde hos John Harmsen og bliv klogere på dine ansatte

Er I en virksomhed, som går meget op i at have et trygt og sundt arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads? Hvem vil ikke det? Men er I også begyndt at forstå, hvordan jeres medarbejderes trivsel smitter af på effektiviteten af deres arbejde og går I op i at forstå, hvordan man kan optimere arbejdsglæden og det generelle arbejdsklima, så der bliver frigivet tid brugt på interne stridigheder, som der så kan bruges på fornuftige ting stedet for? Book et foredrag om arbejdsglæde med John Harmsen og få indsigt i hvordan I som arbejdsplads kan forbedre jeres ansattes arbejdsglæde og optimere jeres virksomhed.

Arbejdsglæde er ikke nødvendigvis passion

Det er selvfølgelig de færreste virksomheder, der ikke ønsker at have et positivt og sundt arbejdsklima på deres arbejdsplads og for deres ansatte. Men det er måske ikke alle, der forstår, hvor vigtigt det er, eller hvor man lige skal sætte ind for at gøre noget ved det.

Det er almen kendt, at mennesker arbejder bedre og hårdere med ting, som de synes er sjove at arbejde med, og når det foregår i et klima, som de trives i og som er udfordrende og trygt. Det er ikke nødvendigvis det samme som, at man skal være rigtig passioneret omkring sit arbejde, for nogen er et arbejde netop det, bare et arbejde. Men det er vigtigt for den enkelte ansatte og virksomheden som helhed, at alle ansatte kan finde en arbejdsglæde i det, de gør. Og det kan godt være svært, hvis man ikke føler sig tryg blandt sine kollegaer. Og det kan mærkes på hele virksomheden – så et foredrag om arbejdsglæde kan gøre en betydelig forskel.

Arbejdsglæde er effektivitet

Med et foredrag om arbejdsglæde med JohnHarmsen vil I også komme til at forstå, hvordan arbejdsglæde kan være effektivt, og hvordan et godt sammenhold mellem kollegaer kan skabe “smutveje” i kommunikationen, som enten kan være konfliktdæmpende eller som kan nyttige i en kreativ proces. Med et foredrag om arbejdsglæde får I en humoristisk indgang til noget, som kan være meget svært at tage hul på, og som er et stort ansvar som leder at tage på sig. For de færreste ledere er direkte uddannet til at løse konflikter.

Med et foredrag om arbejdsglæde vil I få et nyt syn på jeres kollegaer og et nyt syn på arbejdspladsen som et sted, hvor man godt må have det sjovt, imens man arbejder, og hvorfor det faktisk kan være effektivt.