Bestil kobørster hos Dan Egtved

Du bør altid have det rette udstyr i stald og på marker, når du har køer, får og andre dyr. Dan Egtved sørger altid for de bedste produkter, uanset om det er kobørster eller drikketrug til løsdriftsstalde. De leverer altid produkter i den højeste kvalitet, så du får produkter, der holder længe.

Forøg køernes komfort med kobørster fra Dan Egtved

Som mange andre dyr har køer et behov for at kunne klø sig. Det kan de gøre med de rette kobørster, der er med til at holde køerne rene, da de bliver renset for skidt. Hos Dan Egtved kan du være sikker på at finde forskellige typer kobørster, der er med til at sætte gang i køernes blodcirkulation. Desuden er kobørster med til at øge køernes komfort, der kan være en forudsætning for en højere mælkeydelse. Kobørster er altså med til at gøre køerne roligere. Hos Dan Egtved kan du finde kobørster i flere forskellige modeller. Det er Easycleaner, der er en skråtstillet børste på Ø 80 cm. Den store børsteflade med roterende bevægelser giver ensartet massage af både krop, sider og ryg. Det er en god komfort for dyrene. Derudover har de også Simplex, der rengør hoved, ryg og haleparti optimalt. Roteringen starter, når koen rører børsten. De tilbyder også Dan-Swing, der er en frithængende børste, som ikke bruger elektricitet. Med den kan dyrene selv udføre hudplejen. Lær mere om de forskellige kobørster på www.dan-egtved.dk.

Vælg drikketrug til løsdriftsstalde med Maxiflow

Du kan dog også finde drikketrug til løsdriftsstalde hos Dan Egtved. De har to forskellige drikketrug, der begge er i rustfrit stål. Den ene er med Maxiflow svømmer, og den anden er med Topaz svømmer. Fælles for begge typer drikketrug til løsdriftsstalde, er den store vandtilførsel, og de kan anvendes med cirkulationssystemer. Deres drikketrug til løsdriftsstalde leveres med rammer og kan monteres på gulv, vægge og stolper. Drikketrug med Topaz ventil er kendt for den lave dybde og store bredde, der med Ø 95 mm afløb sikrer hurtigt afløb fra truget. Denne form for drikketrug til løsdriftsstalde er lette af rengøre, da der ikke er et låg, der skal åbnes. Et drikketrug med Maxiflow ventil har samme lave dybde og store bredde også med Ø 95 mm afløb. Når dette drikketrug skal rengøres, er der let adgang til svømmehuset uden brug af værktøj. Find de rette drikketrug til løsdriftsstalde på www.dan-egtved.dk, og find kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål.

Dan Egtved står altid klar til at hjælpe dig og kan love produkter i høj kvalitet til en rigtig god pris.