Bananer er en sikker vinder på arbejdspladsen

Bananer er en af de mest udbredte frugt på arbejdspladser i Danmark. Men hvorfor er bananer så populære på arbejdspladser? For det første er de en nem, hurtig og relativt billig snack, som man hurtigt kan tage med sig på vejen eller spise i løbet af en kort pause. 


Desuden er bananer relativt holdbare og lette at opbevare, hvilket gør dem praktiske for virksomheder at købe ind til og opbevare i større mængder uden at risikere, at frugten går til spilde. Bananens indpakning er også nem at åbne og smide ud. Men hvorfor ikke købe bananer gennem en frugtordning, som gør det let og fleksibelt at tilbyde bananer, og en masse andet lækkert frugt, til dine medarbejdere. 


Få en frugtordning med 25% bananer

Når du køber en frugtordning hos FrugtKurven, får du adgang til en luksuriøs og varieret samling af lækker, frisk frugt, der vil tilfredsstille enhver smag. Deres frugtkurve inkluderer en bred vifte af forskellige frugter, der varierer uge for uge, så du aldrig keder dig af den samme smag. De sørger også for at tilpasse din frugtordning til din virksomheds størrelse for at sikre den mest optimale oplevelse. Typisk består deres frugtkurve dog af 25% bananer, fordi det er den mest foretrukne firmafrugt.


De forstår, at det er vigtigt for virksomheder at have adgang til frisk frugt, så derfor arbejder de kun med de mest kvalitetsbevidste leverandører, så du kan være sikker på at modtage frugt af højeste kvalitet hver uge. Deres frugtkurve er også sæsonbestemte, hvilket betyder, at du vil modtage frisk og saftig frugt, der er i sæson, så du altid får mest muligt ud af smagen.


For at øge oplevelsen endnu mere kan du også tilkøbe lækre frugt snacks, der inkluderer alt fra nøddepakker til snackgulerødder og meloner. De vil skræddersy din frugtordning til dine ønsker og behov, så du kan få en oplevelse, der er skræddersyet til din virksomhed.


Deres mission er at hjælpe virksomheder med at fremme trivsel på arbejdspladsen ved at tilbyde den bedste og friskeste frugtoplevelse, og de garanterer, at du og dine medarbejdere vil elske deres friske og smagfulde frugtkurve. Hos FrugtKurven er det aldrig for sent at få en god start på dagen.