3 steps til at indrette dit nye lager

Det er aldrig ligegyldigt, hvordan du indretter dit lager. Faktisk er det helt essentielt med en helt perfekt indretning, der sørger for, at dit arbejde bliver nemmere og mere overskueligt. Men hvordan indretter du dit lager mest effektivt?

Lav en tegning over dit lager

Det tager tid at regne ud, hvordan du bedst muligt indretter dit lager. Det kræver måske, at du først tester forskellige sammensætninger af reoler. Dog er det svært og tidskrævende at gøre i praksis. Derfor er det en stor hjælp, hvis du laver en tegning over dit lager, der giver dig mulighed for at tegne forskellige indretninger. Det giver dig også et bedre overblik over hele dit lager.

Find et passende reolsystem

Der er mange forskellige reolsystemer, så det er helt sikkert ikke alle, der passer godt til dit lager og dine varer. Det handler om at finde ud af, hvilke reoler der matcher bedst med dine varer, så dit lager bliver nemt at overskue. Der findes alt fra pallereoler til plukreoler.

Hvis du har svært ved at vurdere, hvilke reoler der passer bedst ind på dit lager, så er det altid en god idé at spørge om vejledning, der hvor du finder dine reoler. Det gør du f.eks. på mas-hoevik.dk.

Gør plads til et pakkebord

Hvis du nogle gange sender varer ud af dit lager, så har du brug for et sted at stå og pakke. Hvis du har et område, der er specielt lavet til at stå og pakke varer, så bliver det langt nemmere. Der er brug for god arbejdsplads ved et pakkebord, men der er også brug for diverse småting såsom tape, emballage m.m.

Det er værd at overveje at vælge et hæve/sænke-bord, fordi det giver mulighed for at arbejde i nogle forskellige arbejdspositioner, hvilket kun er sundt.