3 mobil abonnementer er den bedste måde at holde kontakten med venner og familie på

3 mobil abonnementer er den bedste måde at holde kontakten med venner og familie på. Med gratis tale og sms’er kan du tale og skrive så meget, du vil, uden at du behøver at bekymre dig om at løbe tør for minutter eller beskeder. Desuden kan du ændre dit abonnement når som helst via My 3 Self Service. Så uanset om du har brug for mere data eller ønsker at tilføje internationale opkald, har 3 et mobilabonnement, der er perfekt til dig. Du kan derfor med fordel finde en masse gode 3 mobil abonnementer dk lige her, og find de bedste løsninger til dig, så du kan få det helt perfekte til dine behov.

 

Saml alle dine 3 mobil abonnementer under 3Family

3Family er den perfekte måde at samle alle dine 3 mobilabonnementer i ét dataabonnement. Med 3Family kan du nemt tilføje din kæreste, dit barn eller din mor som en ekstra bruger, og jo flere abonnementer du tilføjer, jo billigere bliver det pr. person! Desuden er alle 3Family-abonnementer udstyret med 3LikeHome, så du kan bruge op til 25 GB data pr. faktureringsperiode, mens du er på ferie. Så der er sørget for familieferier! Det er bare med at tilmeld dig 3Family, og vælg de 3 mobil abonnementer, der passer til dine behov. Så enkelt er det!

 

3 mobil abonnementer til dig

Hvis du ønsker at købe en mobiltelefon og et mobilabonnement sammen, er 3 en god mulighed. De tilbyder et bredt udvalg af telefoner fra alle de populære mærker, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov. Og med deres mobilabonnementer kan du vælge et abonnement, der passer til den måde, du bruger din telefon på. Så uanset om du har brug for en masse data til streaming og downloading eller blot ønsker et basisabonnement til at foretage opkald og sende sms’er, så har 3 dig dækket ind. Det er bare med at undersøge mulighederne, så du kan få en masse gode abonnementer til en god pris. Du kan læse alle de mange anmeldelser, så du kan danne dig et indtryk af, hvilken type mobilselskab som 3 er. Det er en af de største i Danmark, og det er ikke uden grund.