3 gode råd til dig der vil tabe dig

Ønsker du at tabe dig, er der nogle ting du kan gøre i morgen, som en fast rutine, for at få den bedste dag vægtmæssigt. En god ting at gøre om morgenen, er at stille dig op på vægten. Først skal du selvfølgelig huske at have tisset af. Om morgenen er vægten altid mere præcis, end den er i løbet af dagen. For hvad du spiser og hvad du drikker, påvirker din vægt resten af dagen. Og det at du hopper på vægten hver morgen, hjælper dig også med at holde dig til en sundere spiseplan for resten af dagen. Så man kan se det som en lille reminder. 

Drik vand

Ét godt tip er at drikke masser af vand når du gerne vil tabe dig. Drik et eller to glas før du spiser din morgenmad. Generelt er det godt at drikke glas vand inden du spiser både morgenmad og aftensmad. Vand indeholder ingen kalorier, men når du drikker et glas vand inden du skal spise begrænser du din appetit, i forhold til din mail det er med. Desuden bliver dit stofskifte stimuleret, så du kan oprette en fornuftig forbrænding af kalorier.

Træn

Det er ikke noget nyt at træning er super godt hvis man gerne vil tabe sig. Men har du prøvet at træne før du spiser morgenmad? At træne på tom mave kan faktisk bedre resultater, hvis din mave er fuld. Du kan tage et glas mælk, en protein bare eller en banan lige inden træning.

Masser af proteiner

Når du gerne tabe dig skal du selvfølgelig have fokus på hvor mange kalorier du spiser. Men du skal også have fokus på hvor mange proteiner du spiser. Derfor er det godt at starte dagen med et morgenmåltid der indeholder en masse proteiner. Proteiner gør at du føler dig mæt i længere tid. Lav en lækker morgenmad med masser proteiner, som for eksempel æg med at købe pålæg. Græsk yoghurt, en smoothie, protein brød med jordnøddesmør og bær.

Der er masser ting man skal tænke over hvis man gerne vil tabe sig. Det kan også være du bare generelt vil stramme mere op eller bare have en bedre livsstil. Det er svært at ændre sin livsstil fra den ene dag til den anden, men det er ikke umuligt. Det kræver vilje og styrke. Men hvor der er vilje er der vej, og med tiden bliver det nemmere, da det bliver en vane.