Støvsugere og vinduespolering

Efter at jeg havde haft besøg af min vinduespudser, blev min vinduer helt rene. Rengøring en støvsuger virker mere kompliceret end det faktisk er. Et par værktøjer og 15 minutter, og du vil have en ren og ligesom nye støvsuger. Prøv denne enkle trin-for-trin, og du vil højst sandsynligt varsel at din tomrum fungerer bedre og kører mere jævnt. Gør denne lille rutine hver måned og du vil blive at forlænge levetiden af ​​din støvsuger.

Her er hvad du har brug for:

affaldssæk
gamle saks eller opsprætter
vatrondeller
sprit
vand kilde (jeg bruge værktøjet synke i mudder værelse)
rengøring klud eller køkkenrulle

Trin 1: Tøm beholderen i en affaldssæk eller fjerne og bortskaffe støvsugerpose Jeg anbefaler at gøre dette uden for eller i din garage vejret var ikke samarbejder med mig, så disse billeder blev taget til fange i mit køkken.

Trin 2: Tag alt fra hinanden, at der kan tages fra hinanden for at sikre, at du får alt rengøres korrekt.

Trin 3: Brug en saks eller opsprætter til omhyggeligt klippe hår / snor / garn / hvad der er viklet ind i tæppebanker bar af din støvsuger.

Trin 4: Anvend sprit til en vatrondel og derefter gnide det på bunden af ​​støvsugeren at desinficere den. Dette vil tørre øjeblikkeligt og desinficere din vakuum. Hvis dette lyder lidt ekstremt, er det vigtigt at desinficere bunden af ​​støvsugeren, fordi der rejser over hele dit hus, og er sandsynligvis den mest beskidte del af støvsugeren (ved siden af, hvad der er inde i dåsen eller posen). Hvis du stadig ikke overbevist, her er en sand støvsuger historie at overbevise dig. Da jeg underviste jeg havde en studerende (og hele hendes familie), der holdes får maveinfluenza hver uge. Dette gik over en måned. Deres læge endelig fundet ud af hvad der foregik. Nogen havde fået syge på gulvtæppet og det havde renset, men hver gang de støvsuget bakterier fik ophidsede og de holdes re-inficere sig selv. Soooo det er derfor jeg rengøre grundigt min støvsuger.

Trin 5: Hvis du kan vaske eller udslette en dunk, vask eller tør den. Sørg for, at det er helt tørt, før du returnere den til støvsugeren. Tag dig tid til at tørre og rengøre sælerne så godt.

Trin 6: Helt tørre ned hele støvsuger med en fugtig microfiber klud. Du tilføje lidt spritz af dine foretrukne universalrengøringsmiddel til kluden for at give det lidt ekstra rengøring pift, hvis du ønsker.

Trin 7: Skift eller rengøre filtre efter producentens anvisninger. De fleste filtre kan vaskes / skylles ud, men sørg for, at det er helt tørt, før den returneres til din maskine. Mold kan vokse i maskinen, og du ikke ønsker det.

Trin 8: Over den øverste tip Hvis du har nogen slidmærker fra din træværk, kan du hurtigt fjerne slidmærker med sprit på en vatrondel. Dette er fantastisk, hvis en eller anden grund, du vil have din støvsuger til at ligne nye god idé til en garage salg rødgran op. Du kan anvende dette tip andre steder også have en maling scuff på din bil døren (ikke en ridse eller bule, et spark), sætte lidt sprit på en vatrondel og du vil se de slid forsvinde.