Sådan gør du rent i et køkken

Holde hus er ikke instinktiv for de fleste mennesker, er det en indlært adfærd og vaner, der skal gentages (hele tiden, desværre) at være effektiv. Her er min top 4 rene køkken teknikker til dig at prøve selv. Hold øje med flere indlæg i denne serie. Glædelig husholdning!
Sådan Clean et køleskab

Med al den aktivitet, der foregår i køleskabet, det tager ikke lang tid for krummer, spild og dryp til at tage centrum. Med 15-30 minutter og denne enkle DIY renere, kan du få dit køleskab mousserende ren og snavs gratis! Det varme vand og sæbe med til at opløse disse spild, dryp og krummer mens bagepulver fungerer som en naturlig deodorizer.

Tre ingredienser er alt det der kræves med dette renere. Bland:

-4 Til 6 kopper varm vand
-1 Tsk bagepulver
-1 Tsk Castilla eller flydende opvaskemiddel

Start med at tømme dit køleskab og være parat til at arbejde hurtigt for at sikre, at din mad bliver kold. Oversvømme din mikrofiber klud eller karklud i blandingen og vride ud indtil næsten tør. Tør hylderne, gentaget indtil alle hylder og skuffer er blevet visket ren. Skyl og vride efter behov. Der er ingen skylning af hylderne påkrævet, men man kan tørre, hvis det ønskes. Lægge alle dine fødevarer tilbage, idet man gruppe ligesom elementer sammen og bortskaffe udløbne og unødvendige ting, mens du er på det. Det er alt, der er at rense ud dit køleskab!

Strømline din tid aflæsning og lægge væk retter med disse tips om ilægning opvaskemaskinen korrekt. Bonus: få dine retter renere, også!
Sådan Load en opvaskemaskine

Start med at skylle dine retter med en hurtig skylning for at fjerne overskydende mad. Hvis du ikke er klar til at lægge opvaskemaskinen helt endnu, stak dine retter på disken efter type. Dette er en stor tidsbesparelse, når du er klar til at lægge opvaskemaskinen, fordi alt er alle klar til at blive placeret sammen.

Brug en lille dørslag til at skylle sølvtøj og holde det indeholdt efter måltid tid. Du skal blot bringe salatslynge til opvaskemaskinen efter skylning og belastning. Hold dine briller og glasvarer på toppen og skåle og tallerkener i bunden. Holde dem grupperede forenkler lægge dem væk som alt du behøver at gøre er skorsten eller gruppere dem og sætte dem i deres rette sted.

Glem ikke at vaske din svamp natlige at holde dem kim gratis. Du får både vinduespolering og vinduespudsning i Lyngby til helt lave priser. Hvis du har mulighed for at bruge en rengøringssletning cyklus på din opvaskemaskine, bruger den til at dræbe alle de bakterier på både svamp og retter. Sørg for, at du ikke blokerer armene på sprøjten med nogen store gryder og pander samt.

Start din opvaskemaskine ud til højre ved at køre varmt vand i vasken, så opvaskemaskinen starter varmt. Dette hjælper med at skylle tallerkener og rengør retter mere effektivt fra get-go.
Sådan Clean Din Ovn

Spring giftige kemikalier og rense din ovn med ingredienser, du sikkert allerede har på hånden. Denne DIY renere fungerer som en champ til at fjerne bagt på, caked på, madrester og krummer.

Bland op:
-1/2 Kop vand
-Nok bagepulver til at gøre en masse, eller ca. 1/4 til 1/2 kop
-1 Spiseskefuld Castilla sæbe eller opvaskemiddel

Dyp en svamp i til pastaen og spredt over hele ovnen til pels. Lad det sidde i 15-30 minutter. Brug en ren svamp og tørre, skylning med varmt vand. Gentag skylningen med en svamp og varmt vand, indtil ovnen er helt ren og har ingen rester.

Med alle de sæbevand og vask, der foregår i en køkkenvask, ville du tror, ​​at det ville forblive clean, men desværre synker kan få snavset i en fart. Prøv en af ​​disse naturlige, ikke-kemisk baserede scrubs at rengøre og shine op din vask på ingen tid. Ingen ridser!
Sådan Clean dit køkken Sink

Rustfrit stål:
-2 Kopper bagepulver
-10 Dråber citron æterisk olie
-10 Dråber fed æterisk olie
-Squirt Castilla eller opvaskemiddel

Sætte bagepulver i en krukke, tilsæt æterisk olie og top beholderen. Ryst godt at kombinere. Drys op til 1/4 kop i vasken, tilføje en squirt af opvaskemiddel og krat godt bruge en skurebørste. Skyl godt og lufttørre eller tørres af med en køkkenrulle eller en klud

Porcelæn Sink:
-1/2 Kop bagepulver
-1/4 Kop eddike
-5 Dråber citron æterisk olie
-5 Dråber fed afgørende

Bland ingredienserne i en lille skål, indtil det er en pasta-lignende konsistens. Tilføj mere eller mindre eddike efter behov. Anvend for at synke og bruge en skurebørste i en cirkulær bevægelse. Skyl grundigt med vand og tør efter med et stykke køkkenrulle eller en tør klud til at give det lidt glans.

Solid Surface Sink:
Brug rustfrit stål krat opskrift til at holde din vask skinnende og snavs-fri.

Støbejern Sink:
Brug porcelæn vask opskrift til at holde din vask fra triste eller ridser.